Ginekolog mi je prepisao koriscenje veginaleta Albothyl svaki drugi dan.
Prilikom tusiranja iz mene je ispala neka kao bela vrecica.
Zanima me sta je to, i da li treba da ispadne sledeci dan ili da stoji unutra?
[b]pitanje vezano za Albothyl[/b]
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Pozdrav Mimii,
"pod uticajem albothyla, u procesu ozdravljenja, dolazi do koagulacije (zgrusavanja) upalno izmenjenog epitela, medjucelijske mase i sluzi. Nema razloga za zabrinutost ako nastupi odvajanje vecih delova izumrlog tkiva jer ovaj fenomen je karakteristican za albothyl."
....ovo pise na deklaraciji. Dakle to se desava kod primene ovog leka....... (i meni je bio prepisan)
ali ne pise..... ah.....
da taj lek u normalnim zemljama nije vise u upotrebi jer moze biti kancerogen... (o tome je bilo par slova na ovom forumu).
, jane_doe
"pod uticajem albothyla, u procesu ozdravljenja, dolazi do koagulacije (zgrusavanja) upalno izmenjenog epitela, medjucelijske mase i sluzi. Nema razloga za zabrinutost ako nastupi odvajanje vecih delova izumrlog tkiva jer ovaj fenomen je karakteristican za albothyl."
....ovo pise na deklaraciji. Dakle to se desava kod primene ovog leka....... (i meni je bio prepisan)
ali ne pise..... ah.....
da taj lek u normalnim zemljama nije vise u upotrebi jer moze biti kancerogen... (o tome je bilo par slova na ovom forumu).

Da citiram, da ne bude zabune.......
(citat je sa ovog linka: http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... 2Aalbothyl )dr. ObGyn napisao:Lijecenje albothyl solucijom je napusteno prije bar jedno 15 godina, jer ima kancerogeno dejstvo.