candida i sta posle toga?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
candida i sta posle toga?
Na redovnom ginekoloskom pregledu je utvrdjeno da imam kandidu i koristila sam 3 vaginalete i kremu nedelju dana nakon toga.Otisla sam kod mog ginekologa i bez pregleda mi je rekao da je sada sve OK,ako osetim neke simptome (koje?) i svrab da onda kupim jos jedno pakovanje i iskoristim ga.Zasto mi opet nije uzeo bris i kako cu ja da znam da li je ili nije sve OK,jer ja ni pre ovog redovnog pregleda nisam imala nikakve teskoce niti simptome.Savet?
Re: candida i sta posle toga?
Kakav je taj doktor kada bez ponovo uradjenih briseva kaze da je sve uredu?
Meni je samo sumnjao da je imam pa sam radila briseve,imala sam neku drugu bakteriju,npo nebitno u svoj ovoj prici,pa sam posle koriscenja vaginaleta i lekova opet radila,NORMALNO,briseve da bi utvrdio da bakterija vise nema
moj savet-promeni ginekologa i ako treba sama trazi da ponovo uradis te analize jer kod nas ocigledno ako sam ne razmisljas o svom zdravlju nece se ni doktori puno zauzeti
Pozzz i javi sta si uradila i kakvi su rezultati
Meni je samo sumnjao da je imam pa sam radila briseve,imala sam neku drugu bakteriju,npo nebitno u svoj ovoj prici,pa sam posle koriscenja vaginaleta i lekova opet radila,NORMALNO,briseve da bi utvrdio da bakterija vise nema
moj savet-promeni ginekologa i ako treba sama trazi da ponovo uradis te analize jer kod nas ocigledno ako sam ne razmisljas o svom zdravlju nece se ni doktori puno zauzeti
Pozzz i javi sta si uradila i kakvi su rezultati