candida i sta posle toga?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ana69
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 14, 2005 12:49 am

candida i sta posle toga?

Post od ana69 »

Na redovnom ginekoloskom pregledu je utvrdjeno da imam kandidu i koristila sam 3 vaginalete i kremu nedelju dana nakon toga.Otisla sam kod mog ginekologa i bez pregleda mi je rekao da je sada sve OK,ako osetim neke simptome (koje?) i svrab da onda kupim jos jedno pakovanje i iskoristim ga.Zasto mi opet nije uzeo bris i kako cu ja da znam da li je ili nije sve OK,jer ja ni pre ovog redovnog pregleda nisam imala nikakve teskoce niti simptome.Savet?
cekalica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 23, 2010 5:23 pm

Re: candida i sta posle toga?

Post od cekalica »

Kakav je taj doktor kada bez ponovo uradjenih briseva kaze da je sve uredu?
Meni je samo sumnjao da je imam pa sam radila briseve,imala sam neku drugu bakteriju,npo nebitno u svoj ovoj prici,pa sam posle koriscenja vaginaleta i lekova opet radila,NORMALNO,briseve da bi utvrdio da bakterija vise nema

moj savet-promeni ginekologa i ako treba sama trazi da ponovo uradis te analize jer kod nas ocigledno ako sam ne razmisljas o svom zdravlju nece se ni doktori puno zauzeti

Pozzz i javi sta si uradila i kakvi su rezultati :wink:
Odgovori