jedno(pozitivno) iskustvo sa hlamidijom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

PCR Metodom utvrdjeno da sam se konacno resila ove napasti.
Te stoga preporucujem svima da se paze i da pokusaju sve kako bi se STO pre resili ovoga.
Znaci lekovi+mnogo cajeva+mnogo vitamina da vam imuni sistem ojaca+po mogucstvu fizicko vezbanje+razni zacini koji su neki vec ranije naveli+mnooogo testiranja u razlicitim laboratorijama (obavezno se raspitajte sa kojim metodama rade)+mnooooooogo srece.

Momak i ja se bas nesto nismo pipali za to vreme :oops: ,a i kad jesmo Ultra midzi dzidzi smo pazili i stitili se,te stoga mozda preporuka od mene da se i vi malo .....strpite.
a onda......... 8)
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

A sad' ............. NAVALITE !!! :oops:
sonja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 25, 2005 12:22 am

KRETENSKI REZULTATI

Post od sonja »

Moje iskustvo sa privatnim medicinskim laboratorijama je sledece: Posto sam imala problema sa bakterijama, radila sam milion testova , i svaki put bih radila i testove na hlamidiju. Uvek sam bila negativna - u jugolabu. Moram na samom pocetku da napomenem da partnera nisam menjala, da sam u dugoj vezi, i da UVEK koristim kondom! Naime, poslednji put sam radila test u novootvorenoj laboratoriji EUROLAB. Cena je 790 din. Na moje zaprepascenje dobila sam pozitivan nalaz na hlamidiju, iako sam godinu dana pre toga dobijala stalno negativan nalaz u JUGOLABU. Medjutim tu moja muka tek pocinje! Zbog izrazene sumnje mog ginekologa, odlucila sam da poslusam njegov savet i da dve-tri nedelje ne radim bas nista. Napominjem da sam se te dve-tri nedelje uzdrzavala i od seksa... Nakon tog vremena, uradila sam testove koji su mi izvadjeni za redom kod istog ginekologa, iste minute. Jedan sam odnela u JUGOLAB a drugi u EUROLAB (podsecam - gde sam dobila pozitivan rezultat). Istog dana kupim rezultate u obe laboratorije, i gle ---- u EUROLABU je nalaz negativan (prosli put pozitivan), a u JUGOLABU je nalaz pozitivan!!!! Jos jednom podsecam -- istog dana su mi uzeta oba brisa, u roku od jenog minuta! I sta sada da radim?!?!?! Tolika lova bacena..... ogorcena sam. :cry: Najgore je od svega sto ne znam ni da li imam j....u hlamidiju ili ne.... A i ne znam gde bih vise nosila testove, i koliko jos moram para da bacam! Malo sam se raspitala, i cula da je to u domenu zdravstvene inspekcije, i da bi one to trebale da kontrolisu. Ja mislim da bi trebalo to prijaviti, ili im u najmanju ruku poslati adresu ovog foruma da pogledaju :wink: Moj ginekolog kaze da su te greske moguce ukoliko stede na reagensima!
P.S. Za MEDLAB sam isto tako cula najgore price, i tamo sam samo jednom odnela i nikad vise!

P.P.S. Ono sto je i mene najvise zacudilo je to sto su me ispitali iz koje ordinacije dolazim, od kojeg doktora....a kada sam u EUROLABU pitala zasto to traze, ljutito su mi rekli --- zbog STATISTIKE!
Statistika -- malo sutra --- bolje skupite pare za reagense :x
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od cicamaca »

Draga....od svih problema koje sam i ja imala...a koji su slicni tvojima, za sad jos nisam cula neku ruznu rec o BIOLAB-u a znam dosta ljudi koji su bili u ovoj i da nemaju zamerke (jedino sto se nalaze mnogo daleko),a eto sad i preko ovog foruma sam cula o drugima dosta lose stvari.(ja imam lose sa MEDLABOM i Higijenskim zavodom (ocaj))...sto se metode tice ,znamo da je PCR najsigurnija za sada, pa eto mozda da nju negde radis.....?!
Ne bih da ispadne da ja sad reklamiram njih jer stvarno nemam nikakve veze sa njima..ali eto kod njih sam radila testove na hlamidiju svih vrsta (preko brisa, krvi i na kraju PCR).....tako da su mi ako nista drugo..uvek dali pravi odgovor kako i sta rade,kojom metodom....
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od cicamaca »

eh da..i mene su pitali u Medlabu koji me doktor salje.......a sam doktor me je striktno uputio tamo..tako da ocigledno imaju deal......kada sam promenula doktoricu (o njoj sve najbolje)..rekla mi je da sama odaberem u koju cu da odem.....a u Biolabu me nikad ni nisu pitali ko me je poslao.....tako da zakljucite sami....

u svakom slucaju ove treba da bude sramota zbog toga sto se na tudjoj nesreci zaradjuje
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od cicamaca »

Izvinjavam se zbog ovog malog zbunjivanja..odnosilo se na ...
.....

BIOTEST.... (a ne biolab) !!!!
sonja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 25, 2005 12:22 am

Post od sonja »

Hvala na predlogu za lab. -- nosicu u BIOTEST!
Medjutim, poducena losim iskustvom, da bi kod mene nesto bilo POZITIVNO potrebno je da se pojavi najamanje 2 puta, pa me interesuje koliko kosta ta PCR metoda u BIOTESTU?
Unapred hvala!
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od cicamaca »

PCR metoda je mene izasla 3500 dinara (wow,znam), ali prostom sam racunicom dosla do zakljucka da bi me isto izaslo da sam tri puta isla na bris (sve izadje oko 1200 dinara za 1x(doktor+labaratorija)). Ovako sam otisla jednom i sad sam sto posto sigurna da li je imam ili nemam.
Plus nemoram da cekam taj period od 2 meseca za svaki bris.

Ajd srecno.... :wink:
dijana022
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 18, 2005 7:57 pm

problem moje drugarice

Post od dijana022 »

evo ovako:
moja prijateljica bezuspesno pokusava da dobije bebu ali su joj konstatovali da ima hlamidiju.nalazi u lab.biomedika beograd kaze da
ima elisu HSV I IgG 287,9 A NORMALNO JE 20 tako i njen suprug a sve ostalo je u redu.dali neko zna o cemu se radi jer razni lekari nude razne terapije koje kostaju i preko 700 eura.....ako neko zna molim pomoc
Korisnikov avatar
Kabir Bedi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 01, 2009 7:31 pm

Re: jedno(pozitivno) iskustvo sa hlamidijom

Post od Kabir Bedi »

Principal Skinner napisao:... Biljna apoteka u Novom Sadu u kojem mozete nabaviti ovaj napitak se zove Jugoflora, telefon 021/362-234, ulica Krilova, ne secam se broja ali je mala ulica i ne mozete promasiti apoteku.
Da li neko zna gde se tenutno nalazi ova apoteka, naime jedan moj prijatelj je u prošli ponedeljak išo do te apoteke i ona je više nema na toj adresi....
skygirl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 09, 2010 5:12 pm

Re: jedno(pozitivno) iskustvo sa hlamidijom

Post od skygirl »

Ne znam da li vam može pomoći, ali sam od prijateljice koja ima pozitivno iskustvo sa ovim travarom iz N.S. dobila informaciju da je napravio jedan preparat upravo za Hlamidiju, pa pokušajte i vi, šta da kažem. Ovde možete naći konktakt i podatke. www.medicalflora.net
Sretno!
Odgovori