Moje iskustvo sa privatnim medicinskim laboratorijama je sledece: Posto sam imala problema sa bakterijama, radila sam milion testova , i svaki put bih radila i testove na hlamidiju. Uvek sam bila negativna - u jugolabu. Moram na samom pocetku da napomenem da partnera nisam menjala, da sam u dugoj vezi, i da UVEK koristim kondom! Naime, poslednji put sam radila test u novootvorenoj laboratoriji EUROLAB. Cena je 790 din. Na moje zaprepascenje dobila sam pozitivan nalaz na hlamidiju, iako sam godinu dana pre toga dobijala stalno negativan nalaz u JUGOLABU. Medjutim tu moja muka tek pocinje! Zbog izrazene sumnje mog ginekologa, odlucila sam da poslusam njegov savet i da dve-tri nedelje ne radim bas nista. Napominjem da sam se te dve-tri nedelje uzdrzavala i od seksa... Nakon tog vremena, uradila sam testove koji su mi izvadjeni za redom kod istog ginekologa, iste minute. Jedan sam odnela u JUGOLAB a drugi u EUROLAB (podsecam - gde sam dobila pozitivan rezultat). Istog dana kupim rezultate u obe laboratorije, i gle ---- u EUROLABU je nalaz negativan (prosli put pozitivan), a u JUGOLABU je nalaz pozitivan!!!! Jos jednom podsecam -- istog dana su mi uzeta oba brisa, u roku od jenog minuta! I sta sada da radim?!?!?! Tolika lova bacena..... ogorcena sam.

Najgore je od svega sto ne znam ni da li imam j....u hlamidiju ili ne.... A i ne znam gde bih vise nosila testove, i koliko jos moram para da bacam! Malo sam se raspitala, i cula da je to u domenu zdravstvene inspekcije, i da bi one to trebale da kontrolisu. Ja mislim da bi trebalo to prijaviti, ili im u najmanju ruku poslati adresu ovog foruma da pogledaju

Moj ginekolog kaze da su te greske moguce ukoliko stede na reagensima!
P.S. Za MEDLAB sam isto tako cula najgore price, i tamo sam samo jednom odnela i nikad vise!
P.P.S. Ono sto je i mene najvise zacudilo je to sto su me ispitali iz koje ordinacije dolazim, od kojeg doktora....a kada sam u EUROLABU pitala zasto to traze, ljutito su mi rekli --- zbog STATISTIKE!
Statistika -- malo sutra --- bolje skupite pare za reagense