Zdravo imam jedno pitanje !
U maju sam operisao slepo crevo ( doslo je do perforacije) , postoperativi tok je isao jako dobro i ije bilo nikakvih komplikacija ...
Zanima me samo da li je normalno da me ponekad ne zaboli nego vise da imam osecaj nekog kao stezanja , nelagodnosti , smetnji a mestu gde je oziljak ? Da li se to cesto desava ? Zasto ? I hoce li prestati ?
Bol akon perforacije slepog creva
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 22, 2008 5:56 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 10:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: Bol akon perforacije slepog creva
Pozdrav,
imao sam operaciju slepog creva (perforacija) pre 14 dana. Operacija je protekla dobro, rana je dobro zacelila. Drzao sam strogu dijetu 10 dana, a sad jedem hleb, meso voce , testa, kuvano..
Dva dana vec osecam grceve, probadanja u crevima, stomaku. Stolica je normalna (2 puta na dan) Zanima me da li je to ocekivano ili se treba javiti lekaru? Takodje me zanima, mesto oko reza(rane) je blago izboceno i na dodir tvrdo, da li je to normalno mozda donji sloj koze sporije zarasta ili..?
imao sam operaciju slepog creva (perforacija) pre 14 dana. Operacija je protekla dobro, rana je dobro zacelila. Drzao sam strogu dijetu 10 dana, a sad jedem hleb, meso voce , testa, kuvano..
Dva dana vec osecam grceve, probadanja u crevima, stomaku. Stolica je normalna (2 puta na dan) Zanima me da li je to ocekivano ili se treba javiti lekaru? Takodje me zanima, mesto oko reza(rane) je blago izboceno i na dodir tvrdo, da li je to normalno mozda donji sloj koze sporije zarasta ili..?
nista