Bol akon perforacije slepog creva

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
victorius1985
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 22, 2008 5:56 pm

Bol akon perforacije slepog creva

Post od victorius1985 »

Zdravo imam jedno pitanje !
U maju sam operisao slepo crevo ( doslo je do perforacije) , postoperativi tok je isao jako dobro i ije bilo nikakvih komplikacija ...
Zanima me samo da li je normalno da me ponekad ne zaboli nego vise da imam osecaj nekog kao stezanja , nelagodnosti , smetnji a mestu gde je oziljak ? Da li se to cesto desava ? Zasto ? I hoce li prestati ?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Prestace i normalno je da osecash slichne senzacije!

Oporavak traje 6 meseci, tj 12 meseci do potpunog oporavka celog organizma!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
mani
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 10:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Bol akon perforacije slepog creva

Post od mani »

Pozdrav,
imao sam operaciju slepog creva (perforacija) pre 14 dana. Operacija je protekla dobro, rana je dobro zacelila. Drzao sam strogu dijetu 10 dana, a sad jedem hleb, meso voce , testa, kuvano..
Dva dana vec osecam grceve, probadanja u crevima, stomaku. Stolica je normalna (2 puta na dan) Zanima me da li je to ocekivano ili se treba javiti lekaru? Takodje me zanima, mesto oko reza(rane) je blago izboceno i na dodir tvrdo, da li je to normalno mozda donji sloj koze sporije zarasta ili..?
nista
Odgovori