papa????
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
papa????
Molim vas da mi odgovorite nije mi jasno, radi se o meni vaznoj i bliskoj osobi, na pregledu, doktor uzme papa test, zatim uzme biopsiju a onda odmah, sve se desava u deset minuta, skine to nesto sumnjivo termokauterom. Stigne rezultat Papa 1 a sa biopsije cin1. Da li zaista taj papa moze da bude toliko nepouzdan ? Da nije negde neka greska, ludim od razmisljanja.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: papa????
malo ste zbunjeno sve napisali, ali ako su analize pokazale da je sve sa tkivom u redu nema razloga za brigu!
lekar je posumnjao i predlozio biopsiju iz najboljim razloga, ali ako ej sve u redu, nema razloga da se nervirate!
lekar je posumnjao i predlozio biopsiju iz najboljim razloga, ali ako ej sve u redu, nema razloga da se nervirate!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Cin 1 su promene na grlicu i ukoliko su bile dovoljno male da se odstrane termokauterizacijom to je dobro.
Da, joni to je skinuto i nadam se da ce na kontroli biti sve ok, mislim, doktor je sve uradio sto je trebalo, mene je samo bunilo kako je papa mogao da pokaze da je bas sve super, vidim da i on ne mora da bude 100% pouzdan, eto samo toliko