papa????

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
blekika69
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 11:17 pm

papa????

Post od blekika69 »

Molim vas da mi odgovorite nije mi jasno, radi se o meni vaznoj i bliskoj osobi, na pregledu, doktor uzme papa test, zatim uzme biopsiju a onda odmah, sve se desava u deset minuta, skine to nesto sumnjivo termokauterom. Stigne rezultat Papa 1 a sa biopsije cin1. Da li zaista taj papa moze da bude toliko nepouzdan ? Da nije negde neka greska, ludim od razmisljanja.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: papa????

Post od tamaraft »

malo ste zbunjeno sve napisali, ali ako su analize pokazale da je sve sa tkivom u redu nema razloga za brigu!

lekar je posumnjao i predlozio biopsiju iz najboljim razloga, ali ako ej sve u redu, nema razloga da se nervirate!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
joni
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 21, 2007 9:44 am

Post od joni »

Cin 1 su promene na grlicu i ukoliko su bile dovoljno male da se odstrane termokauterizacijom to je dobro.
blekika69
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 11:17 pm

Post od blekika69 »

Da, joni to je skinuto i nadam se da ce na kontroli biti sve ok, mislim, doktor je sve uradio sto je trebalo, mene je samo bunilo kako je papa mogao da pokaze da je bas sve super, vidim da i on ne mora da bude 100% pouzdan, eto samo toliko
Odgovori