laserska operacija plucnih metastaza

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

micaaaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: laserska operacija plucnih metastaza

Post od micaaaa »

protta napisao:Hvala na pitanju,dobro sam.
Juče je bilo 3 nedelje od operacije i mogu reći da sam zadovoljna.Bol je još uvek prisutan
naročito u predelu donjeg drena,ali to je posle torakotomije i za očekivati.Dišem dobro izlazim
u šetnje,sledeće nedelje imam kontrolu i ren.pa ćemo videti.Doktor je zadovoljan,izvadio je sve
što je našao i sve lim.čvorove-svi su negativni,tako da mi je sledeća operacija zakazana
11.2.2010.Tada će mi otvoriti desno plućno krilo u kojem bih prema poslednjem PET-CT trebalo
biti 9 met.
Još jednom hvala na pitanju I POZDRAV.
Pozdrav!
Kako ste? :D
Kakvi su rezultati?
Sve prolazi,samo dela ljubavi ostaju!
Korisnikov avatar
protta
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Apr 27, 2008 12:00 pm

Post od protta »

Dobar dan.Rezultati su dobri.Doktor kaze da postoje promene ne plucima ali da on misli da su to su to posledice operacije i da zbog tog ne bi trebali da brinemo.Levo krilo je jos malo skupljeno,bole je pluca ali se generalno oseca dobro.Imamo CT 11.2 pa cemo znati vise.Pozdrav.
micaaaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od micaaaa »

Divne vesti!Mnogo mi je drago da ide na bolje!
Sve prolazi,samo dela ljubavi ostaju!
Bubamara76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 12, 2010 10:21 pm

Post od Bubamara76 »

protta napisao:Košta oko11000 eura u Nemačkoj.Nama je ,hvala Bogu,platilo osiguranje ali ne u Nem. nego ovde gde zivimo a to su neki hirurzi koji su ucili kod dr.Rollea.Za mozak ne znam ali probajte da pošaljete mail.Ukucajte u pretrazivac dr.Axel Rolle.Ja bih Vam poslao adresu ali juce su mi obrisali u postu,kazu-reklama.Svinjarija.

Da li je u pitanju cyberknife?
gagule
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 6:03 pm

Post od gagule »

Probajte u NS kod torakalnih hiurga!
Korisnikov avatar
protta
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Apr 27, 2008 12:00 pm

Post od protta »

Bubamara76 napisao:
protta napisao:Košta oko11000 eura u Nemačkoj.Nama je ,hvala Bogu,platilo osiguranje ali ne u Nem. nego ovde gde zivimo a to su neki hirurzi koji su ucili kod dr.Rollea.Za mozak ne znam ali probajte da pošaljete mail.Ukucajte u pretrazivac dr.Axel Rolle.Ja bih Vam poslao adresu ali juce su mi obrisali u postu,kazu-reklama.Svinjarija.

Da li je u pitanju cyberknife?

Ne u pitanju je otvorena operacija pluća-torakotomija.
Odgovori