Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
protta napisao:Hvala na pitanju,dobro sam.
Juče je bilo 3 nedelje od operacije i mogu reći da sam zadovoljna.Bol je još uvek prisutan
naročito u predelu donjeg drena,ali to je posle torakotomije i za očekivati.Dišem dobro izlazim
u šetnje,sledeće nedelje imam kontrolu i ren.pa ćemo videti.Doktor je zadovoljan,izvadio je sve
što je našao i sve lim.čvorove-svi su negativni,tako da mi je sledeća operacija zakazana
11.2.2010.Tada će mi otvoriti desno plućno krilo u kojem bih prema poslednjem PET-CT trebalo
biti 9 met.
Još jednom hvala na pitanju I POZDRAV.
Dobar dan.Rezultati su dobri.Doktor kaze da postoje promene ne plucima ali da on misli da su to su to posledice operacije i da zbog tog ne bi trebali da brinemo.Levo krilo je jos malo skupljeno,bole je pluca ali se generalno oseca dobro.Imamo CT 11.2 pa cemo znati vise.Pozdrav.
protta napisao:Košta oko11000 eura u Nemačkoj.Nama je ,hvala Bogu,platilo osiguranje ali ne u Nem. nego ovde gde zivimo a to su neki hirurzi koji su ucili kod dr.Rollea.Za mozak ne znam ali probajte da pošaljete mail.Ukucajte u pretrazivac dr.Axel Rolle.Ja bih Vam poslao adresu ali juce su mi obrisali u postu,kazu-reklama.Svinjarija.
protta napisao:Košta oko11000 eura u Nemačkoj.Nama je ,hvala Bogu,platilo osiguranje ali ne u Nem. nego ovde gde zivimo a to su neki hirurzi koji su ucili kod dr.Rollea.Za mozak ne znam ali probajte da pošaljete mail.Ukucajte u pretrazivac dr.Axel Rolle.Ja bih Vam poslao adresu ali juce su mi obrisali u postu,kazu-reklama.Svinjarija.
Da li je u pitanju cyberknife?
Ne u pitanju je otvorena operacija pluća-torakotomija.