strpljenje ili...?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
makica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 09, 2005 8:18 am

strpljenje ili...?

Post od makica »

Prvi put pisem na ovom forumu, mada vec neko vreme citam skoro sve poruke... evo ukratko o cemu se radi... suprug i ja pokusavamo vec 2 godine da "zatrudnimo" ali... njegovi nalazi su savrseni, u bukvalnom smislu, a kod mene... posle pregleda, briseva, HSG-a, uradjena je laparoskopija, otklonjene prilaslice i polipi u materici i sad cekamo... laparoskopija je bila pocetkom novembra i od tada se ne desava nista... koliko jos da cekam? cula sam da se priraslice vracaju posle nekog vremena i da ponovo mogu da naprave problem...
pozdrav
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od obgyn »

To se zove unexplained infertility, ili ne zna se razlog. Oko 20 % parova sa infertilitetom imaju isti razlog.
Koliko da cekate ? Zavisi koliko imate godina ? aAko ste mladji od 25, cekati...ako ste mladji od 30 godina, mozete jos cekati, ili probati sa indukcijom ovulacije i inseminacijom. To bi bila dobra metoda za Vas. Pisala sam o tome cesto ranije i mozete da pretrazite postove prije nego postavite slijedece pitanje.
Pozdrav,
ObGyn
Odgovori