Prvi put pisem na ovom forumu, mada vec neko vreme citam skoro sve poruke... evo ukratko o cemu se radi... suprug i ja pokusavamo vec 2 godine da "zatrudnimo" ali... njegovi nalazi su savrseni, u bukvalnom smislu, a kod mene... posle pregleda, briseva, HSG-a, uradjena je laparoskopija, otklonjene prilaslice i polipi u materici i sad cekamo... laparoskopija je bila pocetkom novembra i od tada se ne desava nista... koliko jos da cekam? cula sam da se priraslice vracaju posle nekog vremena i da ponovo mogu da naprave problem...
pozdrav
strpljenje ili...?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
To se zove unexplained infertility, ili ne zna se razlog. Oko 20 % parova sa infertilitetom imaju isti razlog.
Koliko da cekate ? Zavisi koliko imate godina ? aAko ste mladji od 25, cekati...ako ste mladji od 30 godina, mozete jos cekati, ili probati sa indukcijom ovulacije i inseminacijom. To bi bila dobra metoda za Vas. Pisala sam o tome cesto ranije i mozete da pretrazite postove prije nego postavite slijedece pitanje.
Koliko da cekate ? Zavisi koliko imate godina ? aAko ste mladji od 25, cekati...ako ste mladji od 30 godina, mozete jos cekati, ili probati sa indukcijom ovulacije i inseminacijom. To bi bila dobra metoda za Vas. Pisala sam o tome cesto ranije i mozete da pretrazite postove prije nego postavite slijedece pitanje.
Pozdrav,
ObGyn
ObGyn