odgovor dddd

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
dr.lidijat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 14, 2009 6:00 pm

odgovor dddd

Post od dr.lidijat »

ovo sto Vi pisete neshvatljivo je! dr. Aleksandar Jurisic je najbolji sonografer /strucnjak za ultra zvuk u oblasti ginekologije/u Srbiji! To je najbolji dijagnosticar iz oblasti ginekologije u Beogradu! Vasa prica je za neverovanje. Da ste zaista tako prosli u ordinaciji JURISIC, sigurno se Vase pisanje ne bi zavrsilo samo na forumu. I, sta bi bilo da ga sretnete na ulici???? Ne ocekujte od doktora da pije kafu sa Vama. Veliki strucnjaci i pravi profesionalci u svom poslu, a to je svakako dr.A. Jurisic malo govore a puno rade! Moja majka, sestr i ja smo pacijenti ordinacije JURISIC! Sada se selim u Australiju, i ne znam da li cu naci takvog strucnjaka! Jer, dr. Jurisic je dr. Jurisic! dr.lidijat
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Re: odgovor dddd

Post od Gala06 »

Ajde popij kafu!
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Re: odgovor dddd

Post od Lily-an »

dr.lidijat napisao:ovo sto Vi pisete neshvatljivo je! dr. Aleksandar Jurisic je najbolji sonografer /strucnjak za ultra zvuk u oblasti ginekologije/u Srbiji! To je najbolji dijagnosticar iz oblasti ginekologije u Beogradu! Vasa prica je za neverovanje. Da ste zaista tako prosli u ordinaciji JURISIC, sigurno se Vase pisanje ne bi zavrsilo samo na forumu. I, sta bi bilo da ga sretnete na ulici???? Ne ocekujte od doktora da pije kafu sa Vama. Veliki strucnjaci i pravi profesionalci u svom poslu, a to je svakako dr.A. Jurisic malo govore a puno rade! Moja majka, sestr i ja smo pacijenti ordinacije JURISIC! Sada se selim u Australiju, i ne znam da li cu naci takvog strucnjaka! Jer, dr. Jurisic je dr. Jurisic! dr.lidijat
Ovako hvaljeni dr. Jurišić je gostujući u emisiji" slataka moja", TV Avala,pre 2 meseca, izjavio da, citiram: "ne bi bio u stanju da porodi sopstvenu ženu", a onda uz , po meni trapavi osmehčić dodao, (da čovek ne poveruje) da "bi umro kada bi to morao sam, lično da uradi"!

Ne znam ima li veće budalaštine i nebuloze....
Odgovori