odgovor dddd
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 14, 2009 6:00 pm
odgovor dddd
ovo sto Vi pisete neshvatljivo je! dr. Aleksandar Jurisic je najbolji sonografer /strucnjak za ultra zvuk u oblasti ginekologije/u Srbiji! To je najbolji dijagnosticar iz oblasti ginekologije u Beogradu! Vasa prica je za neverovanje. Da ste zaista tako prosli u ordinaciji JURISIC, sigurno se Vase pisanje ne bi zavrsilo samo na forumu. I, sta bi bilo da ga sretnete na ulici???? Ne ocekujte od doktora da pije kafu sa Vama. Veliki strucnjaci i pravi profesionalci u svom poslu, a to je svakako dr.A. Jurisic malo govore a puno rade! Moja majka, sestr i ja smo pacijenti ordinacije JURISIC! Sada se selim u Australiju, i ne znam da li cu naci takvog strucnjaka! Jer, dr. Jurisic je dr. Jurisic! dr.lidijat
Re: odgovor dddd
Ajde popij kafu!
Re: odgovor dddd
Ovako hvaljeni dr. Jurišić je gostujući u emisiji" slataka moja", TV Avala,pre 2 meseca, izjavio da, citiram: "ne bi bio u stanju da porodi sopstvenu ženu", a onda uz , po meni trapavi osmehčić dodao, (da čovek ne poveruje) da "bi umro kada bi to morao sam, lično da uradi"!dr.lidijat napisao:ovo sto Vi pisete neshvatljivo je! dr. Aleksandar Jurisic je najbolji sonografer /strucnjak za ultra zvuk u oblasti ginekologije/u Srbiji! To je najbolji dijagnosticar iz oblasti ginekologije u Beogradu! Vasa prica je za neverovanje. Da ste zaista tako prosli u ordinaciji JURISIC, sigurno se Vase pisanje ne bi zavrsilo samo na forumu. I, sta bi bilo da ga sretnete na ulici???? Ne ocekujte od doktora da pije kafu sa Vama. Veliki strucnjaci i pravi profesionalci u svom poslu, a to je svakako dr.A. Jurisic malo govore a puno rade! Moja majka, sestr i ja smo pacijenti ordinacije JURISIC! Sada se selim u Australiju, i ne znam da li cu naci takvog strucnjaka! Jer, dr. Jurisic je dr. Jurisic! dr.lidijat
Ne znam ima li veće budalaštine i nebuloze....