Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.
daso napisao:mislim, postoji ona vječna misao jel veličina bitna? i stvarno nisam kompetentan da odgovorim na to pitanje, ali jednako se žena može dovesti do orgazma, i to jako snažnom samo preko klitorisa, tako da, meni ta ideja da mora imat velikog i ne drži baš vodu...
Devojke mozes dovesti do vaginalnog orgazma koristeci samo prst.I ja sam imao problema ko ti,odnosno imao sam strah da necu uspeti da zadovoljim devojku.Jedino resenje je da se opustis da se mazite,zatim je prvo zadovoljis oralno i prstima pa onda kad vidis koliko joj je lepo opustices se i ti i sve ce biti u redu Pozdrav
Tamaraft slazem se da nije mesto za ovako nesto. Zeleo sam, iz dobre namere naravno da sa svima vama podelim zaprepascenje koje sam doziveo kada mi je drugar poslao link koji je i njega takodje zaprepastio. Da bi covek radio na postizanju licnih ciljeva mora biti upoznat sa cinjenicama ma koliko one bile crne. Ljudska psiha je velika misterija, a granica izmedju genijalnosti i ludila je zaista tanka.
Bevana verujem da ce oni ovo shvatiti kao salu, jer gde su mladi tu je i sala kako kaze moj veliki prijatelj. Ako njihove curice budu imale primedbu na njihovu muskost ja cu im besplatno napraviti kalup i izliti od plastike igracku kojom ce njihove nezadovoljne curice moci da ostvare svoje bolesne fantazije
Bez uvrede, ali cinjenica je da zivimo u drustvu koje je zahvaljujuci "Zapadu" isprljao i izoblicio onu cistotu ljudske duse koju je imao nas narod. Ovo se nema sumnje najvise odrazilo na nase mladje generacije. Ako ih mi stariji ne budemo posavetovali i skrenuli im paznju na neke stvari oni ce padati sve dublje i dublje u bunar bez dna iz koga nema povratka.