Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Moze jedna dimljena kolenica, i krilca na zaru. A i pivo nije na odmet!
A u pozadini cuveni Pantersi na Adi, vidi ti Blonde
Malo starogradske na uvce, pa da nam i doktorka zapeva
Pogledaj me nevernice...
Pogle ovo bledo lice...
i na njemu ...bore
pipni celo kako gore..
Ivan iz Legendi...evo sad o'ma narucujem...znajuci da Ivance ne peva u kafanu...moram ja...
ja bih preskocila sva predjela i glavna jela...
cuvam se za slatko..... mmmmm....
moze "markiza", po mogucstvu sa rumom....
a uz ovako dobro i veselo drustvo mesto i nije bitno....
ali ako ste za neku naturalnu varijantu ima u Ljigu, ne bi verovali, sjajan riblji (a jeftin) restorancic... zapravo sjajan prirodni ambijent... brdasce, zelenilo, potocic...iz kog, kazu, direkt vade pastrmke... stari mlin....
i d i l a, majke mi
jedan pokloncic, za sve vas, divne ljude (sacekajte da se ucita sve, pa play. moze trajati 2,3 minuta)
Joj, nemam pojma, vodila me je drugarica.
Mogu da pitam kako se stize do tamo, a mogu i da ti posaljem sliku na private pa da se na licu mesta raspitas na osnovu nje.
Janica napisao:
Blago tebi za Italiju, a u koje mesto idete?
U jedan gradić blizu Verone, stade mi mozak kako se zove. Čupavo je jer svi posebno vadimo vize a bitno je da ih svi dobijemo...ali trudim se da ne lupam glavu time, nema svrhe...
Što se hrane tiče, nisam baš poznavalac restorana ali mi se nešto prijela jagnjetina.
I da kontriram malo ovim pesmama o nevernicama :
Đuvegije, gde ste, da ste
htela bi da znam
Na sve strane glas raznes'te
'oću da s' udam
I mila mi veli nana:
Nemoj 'ćeri gubit' dana
Već gledaj kome da te dam...
Ostalo je nekoliko stvari koje mi nedostaju ovdje nakon 7 godina...a jedna od njih je kafana...eto i ova virtualna nije losa...ako u njoj ima muzike, pica, dobre klope i prijatelja u dobrom raspolozenju...ta je dobra Pedja...tako obicno zivot napravi...nazalost...
Janice...Bahamas su planirane za kraj maja, do tada...rad,rad, rad...ovo je bila samo jedna 'mrtva kapa' nedjelja...ali evo malo predaha.
Hello...konobar...ajde da popijemo po pice prije nego odlucimo gdje cemo jesti danas ? kako je u onom restoranu na Novom Bgd gdje ima najbolji tartarski biftek u gradu ? fali mi ime...lijepo je unutra a uvijek bude muzika...?
Čao ObGyn, nemoj da tražiš bolju klopu od "Franša", volim ih što traju od naveka pa nadalje!
Bio sam pre neki dan u kabareu ul. M. Jevrosime, (pozorište u Muzeju automobila), a onda na autokomandi kafana Užice, radi celu noć! E pusti studentski dani, a sad tek po nekad.
Dakle za sitne sate kafana "UŽICE" živeli