Prva godisnjica ljubavi...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Prva godisnjica ljubavi...
izmedju foruma ginekologije i mene...a ne proslavismo...evo da uzmem casu vina...Chardonnay...leden kao sumski potok u proljece, ko se pridruzuje ?...sta se pije u Beogradu? Nisu ? Novom Sadu ?...Cat ? Patraskovic ? Masha23 ? Blonde ? Tunks ? Pedja ? Veki 30 ?
Administratoru ceo da posaljemo racun poslije slavlja ? bez muzike...Pedja i ja cemo platiti po pola...volimo istu muziku, pa ko voli nek' izvoli...da plati....ja cu da biram prvih pet...
...mislim da smo uradili dobar posao za godinu dana...mnoge smo obrazovali, pomogli, izrodili nekoliko bebaca, nekada se prepirali, iznapadali najmanje trecinu ginekologa bivse Yu zbog nekontrolisane upotrebe progesterona, ultrazvuka, cervikalnih briseva, skrivanja tajne oko uspjesnosti/ neuspjesnosti IVF...pa mozda Blonde sa websitom uspije da nesto promijeni... neke otjerali iz sokaka " jer ne umeju da sanjaju ko Cigani ", neke uplasili jer su poceli da se igraju vatrom pa da ne izgore......ali u principu smo kao ekipa imali dobru zabavu u ovoj 'kafani zvanoj zdravlje'...i nastojacu ako stignem u ovoj ludnici u kojoj zivim da se 'vidjamo', pisemo i citamo, makar i krisom...kad svi spavaju...neko ce novi da se rodi, neko ce da nakon duge brige da odahne i odmori, neko da cuje i procita i nadam se shvati i primijeni !!!! ono sto je neprakticni i romanticni ObGyn platio decenijama mukotrpnog rada i ucenja...
Zelim Vam dobru noc i da sutra ustanete laki kao pero, puni snage i da osjetite da svojim koracima mozete da okrenete planetu Zemlju.
Laku noc.
ObGyn
Administratoru ceo da posaljemo racun poslije slavlja ? bez muzike...Pedja i ja cemo platiti po pola...volimo istu muziku, pa ko voli nek' izvoli...da plati....ja cu da biram prvih pet...
...mislim da smo uradili dobar posao za godinu dana...mnoge smo obrazovali, pomogli, izrodili nekoliko bebaca, nekada se prepirali, iznapadali najmanje trecinu ginekologa bivse Yu zbog nekontrolisane upotrebe progesterona, ultrazvuka, cervikalnih briseva, skrivanja tajne oko uspjesnosti/ neuspjesnosti IVF...pa mozda Blonde sa websitom uspije da nesto promijeni... neke otjerali iz sokaka " jer ne umeju da sanjaju ko Cigani ", neke uplasili jer su poceli da se igraju vatrom pa da ne izgore......ali u principu smo kao ekipa imali dobru zabavu u ovoj 'kafani zvanoj zdravlje'...i nastojacu ako stignem u ovoj ludnici u kojoj zivim da se 'vidjamo', pisemo i citamo, makar i krisom...kad svi spavaju...neko ce novi da se rodi, neko ce da nakon duge brige da odahne i odmori, neko da cuje i procita i nadam se shvati i primijeni !!!! ono sto je neprakticni i romanticni ObGyn platio decenijama mukotrpnog rada i ucenja...
Zelim Vam dobru noc i da sutra ustanete laki kao pero, puni snage i da osjetite da svojim koracima mozete da okrenete planetu Zemlju.
Laku noc.
ObGyn

E, taaako se to radi... strucno, savesno, nesebicno i iznad svega ljudski........ Hvala Vam !!!
(Kazite mi samo, je l` bi mogli mi Vas nekako da kloniramo, barem u jednom primer(k)u, za Srbijicu?

Veeeeliki pozdrav od (relativno) novog gosta u ovoj "kafani(ci)/gyn-komuni", ovisnika od Vasih "koktela".
-
- Stalni član
Pa da nazdravim Tunks, LJubicici, NijeNina and Jane_Doe...zelim i ja Vama sve najbolje...i hvala Vam kada uskocite sa svojim informacijama iz opsteg obrazovanja i odgovorite maloj raji, koja bi da se zabavlja ali ne zna sta je sigurno i pametno...hvala Vam i sto podijelite svoje iskustvo nesebicno sa ostalim pacijentima i ulijete nadu kada nikom ne vjeruju.
Nastavljamo...nema Pedje da dopuni case...pa dobro Pedja nema smisla, da nas 'ignorises' kada je slavlje u pitanju...
Nastavljamo...nema Pedje da dopuni case...pa dobro Pedja nema smisla, da nas 'ignorises' kada je slavlje u pitanju...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Ma ja nazdravljam sa likerom od cokolade, zaista sam puno naucila na ovom forumu, rvenstveno o svom zdravlju, i pomogla nekim mojim drugaricama, tako sto sam nasla odgovore na pitanja koja na zalost ne mogu da nadju na drugom mestu, tako da se ovom prilikom zahvaljujem obgyn, PedjiDJ i svima ostalima koji slobodno vreme trose da pomognu nama
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm
Aaaaaaaaa pa ja želim da nazdravim jednom pravom ,dobro napunjenom čašicom džina !!!!
Živeli Vi nama drag anaša Obgyn i neka vam je nazdravlje ova godišnjica rada !!! U pravu ste,bilo je svega...uh radije se ne bih prisećala...
Ja Vam želim još puno ispisanih stranica na ovom forumu.
vaši saveti su meni i mojoj porodici preokrenuli život.
Ne znam zašto ali duboko verujem da ću Vas jednog dana ipak sresti.
Ž I V E L I
Živeli Vi nama drag anaša Obgyn i neka vam je nazdravlje ova godišnjica rada !!! U pravu ste,bilo je svega...uh radije se ne bih prisećala...
Ja Vam želim još puno ispisanih stranica na ovom forumu.
vaši saveti su meni i mojoj porodici preokrenuli život.
Ne znam zašto ali duboko verujem da ću Vas jednog dana ipak sresti.
Ž I V E L I

-
- Stalni član
liker od cokolade ? kupinovo vino ? limunada ?...pa ja i trudnicama kazem kada imaju neko slavlje da casa vina nece skoditi...ali dobro dobro...Patraskovicka me je iznenadila...dzin !!! vidi ti nje...zestoka !...nema veze, mozemo mi da se veselimo i bez alkohola...moze da se dobro rucka i pjeva...muzika ce uskoro...
Hvala svima na toplim rijecima...kada bi me neko racionalan upitao...sto ovo radis ? trazi vrijeme koje ja nemam - nemam odgovora...ja sam bila u ratu 5 godina....i poslije rata...bice da moj 'rat' jos nije zavrsen...bice da jos nisam 'otisla', bice da negdje bih da nesto promijenim tamo ( sto se nace desiti za sigurno 20-tak godina )...bice da dokazujem sebi kada cujem vase price da je ispravno sto sam jos jednom zavrsila specijalizaciju ali na drugaciji nacin...bice da je vrijedilo napustiti haos...u kome se nista ne zna i gdje moze da se radi sve i svasta bez ikakve odgovornosti,...pa ni one elementarne ljudske...inadam se da ima kolega ginekologa koji ovo citaju ne javljajuci se i ne ulazeci u polemiku sa mnom, ali prepisuju i pamte i mijenjaju navike koje su stecene obrazovanjem u pogresnom edukacionom sistemu...zvinjavam se na monologu...
Hvala svima na toplim rijecima...kada bi me neko racionalan upitao...sto ovo radis ? trazi vrijeme koje ja nemam - nemam odgovora...ja sam bila u ratu 5 godina....i poslije rata...bice da moj 'rat' jos nije zavrsen...bice da jos nisam 'otisla', bice da negdje bih da nesto promijenim tamo ( sto se nace desiti za sigurno 20-tak godina )...bice da dokazujem sebi kada cujem vase price da je ispravno sto sam jos jednom zavrsila specijalizaciju ali na drugaciji nacin...bice da je vrijedilo napustiti haos...u kome se nista ne zna i gdje moze da se radi sve i svasta bez ikakve odgovornosti,...pa ni one elementarne ljudske...inadam se da ima kolega ginekologa koji ovo citaju ne javljajuci se i ne ulazeci u polemiku sa mnom, ali prepisuju i pamte i mijenjaju navike koje su stecene obrazovanjem u pogresnom edukacionom sistemu...zvinjavam se na monologu...