VelIKI ProBlem
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 8:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
VelIKI ProBlem
Vec duzi period sam primetila da imam nadimanja posle svakog obroka...nadimanje najcesce prate i gasovi....primetila sam jos jednu daleko neprijatniju stvar,a to je da imam neprijatan zadah...mislim da je on povezan sa nadimanjem...da li je imao jos neko takva iskustva??Help 

Velicanstveno je sto sam pobedila svoju zemaljsku strast,pa i ako nisam u tome uspela blazenstvo sam ipak iskusila
Re: VelIKI ProBlem
Trebalo bi dati stolicu na analizu za bakterije i gljivice. Takodje probaj kandida dijetu, pa ako ti bude bolje, dalje je lako. Obazvezno ubaci probiotk forte.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 8:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ok,a sta mislite da li je zadah povezan sa tim odnosno da li moze da bude uzrok?
Velicanstveno je sto sam pobedila svoju zemaljsku strast,pa i ako nisam u tome uspela blazenstvo sam ipak iskusila
Ja imam kandidu od koje se lecim. Dijeta je rigorozna, ishrana je dosta osiromasena. Imao sam jaku nadutost i gasove koje nisam mogao da izbacim. Sada mi je znatno bolje, uz dijetu i probiotike, cak cu i da vozim na more u subotu, sto do pre 2-3 meseca nisam mogao ni da sanjam. Takodje sam imao osecaj kao da mi smrdi iznutra na nesto i kada sam osecao tako veliku kolicinu gasova, imao sam osecaj malaksalosti. Ineteresantno je da sam davao stolicu u jednu privatnu laboratoriju i nisam imao manidiu u povecanom broju, ali na VMA 1.5 meseci kasnije imao sam je u jako velikom broju. Nakon mesec i po dijete i lekova na prvoj stolici, nemam je uvecanu, ali ne moze se racunati da sam izlecen od nje dok ne budem imao 3 negativna nalaza (daje se stolica na mesec dana). Sada uz dijetu, gotovo da i nemam gasove (ponekad malo, ali bezznacajno u odnosu na ranije). Po meni je poenta da probas dijetu par dana i ako ti pomaze, budi sigurna da je to to. Mene su svi i doktori i porodica ubedjivali da mi nije nista i da nema sansi da je kandida, kad ono... Mislim da ako dijeta "radi", nastavi je 2-3 meseca tj. ako osetis poboljsanje nakon par dana, znas neprijatelja. A posle je lako...