Pomagajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
YahelA
- Novi član

- Pridružio se: Sre Mar 08, 2006 3:00 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pomagajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Janica
- Stalni član

- Pridružio se: Ned Feb 05, 2006 3:19 pm
Veoma si mlada i verovatno si cula za prezervativ? Ja ti dobronamerno savetujem da ga uvek koristis da ne bi ponovo dosla u ovu situaciju u kojoj se sada nalazis. Nije mi jasno zasto nisi koristila zastitu?
Trudnoca je uvek moguca i prvi i poslednji dan i bilo koji dan ako se ima nezasticen odnos. Nemoj mnogo da se pouzdas u racunanje plodnih i neplodnih dana.
Nadam se da ti kasni iz drugih razloga, verovatno mali stres i strah od trudnoce, mozda i jos neredovni ciklusi, zato vodi racuna i koristite prezervativ drugi put.
Trudnoca je uvek moguca i prvi i poslednji dan i bilo koji dan ako se ima nezasticen odnos. Nemoj mnogo da se pouzdas u racunanje plodnih i neplodnih dana.
Nadam se da ti kasni iz drugih razloga, verovatno mali stres i strah od trudnoce, mozda i jos neredovni ciklusi, zato vodi racuna i koristite prezervativ drugi put.
-
YahelA
- Novi član

- Pridružio se: Sre Mar 08, 2006 3:00 pm
Opet ja
I ja sad razbijam glavu oko toga,ali tim gore sto sam sama u celoj toj situaciji. Osecam bolove u donjem delu ledja,kao za vreme menstruacije,ali nista vise od toga.Zanima me kada pocinju vrtoglavice,mucnine i povracanje,posle koliko dana,nedelja...?
Sto se tice testa,nema sta,vec ujutru cu ga uraditi.
Sto se tice testa,nema sta,vec ujutru cu ga uraditi.
-
Cat
- Aktivan član

- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Bolovi mogu da označavaju da ćeš dobiti menstruaciju, ja sam u decembru imala lažnu uzbunu (menstruacija je kasnila 7 dana) i imala sam slične simptome. Za znake trudnoće je još rano.
Žao mi je što kroz ovo prolaziš sama ali sa druge strane - tako ćeš još bolje zapamtiti da nema ko da te čuva ako se sama ne čuvaš. Držim ti palčeve da sve bude u redu ali od sada pamet u glavu i obavezno pretraži forum, postoji gomila korisnih informacija.
Žao mi je što kroz ovo prolaziš sama ali sa druge strane - tako ćeš još bolje zapamtiti da nema ko da te čuva ako se sama ne čuvaš. Držim ti palčeve da sve bude u redu ali od sada pamet u glavu i obavezno pretraži forum, postoji gomila korisnih informacija.
-
patraskovic
- Aktivan član

- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm