Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Do sada sam imala redovne menstruacije (zadnja je bila 27.01.).Jedini i rizican odnos u imala sam 27.02.,a tada sam vec trebala da dobijem menstruaciju koja mi jos uvek kasni.Stvarno ne znam sta se dogadja,da li je moguce da je ovulacija kasnila i da sam ipak ostala trudna?Napominjem da nisam koristila do sada nikakvu kontracepciju,i da pre nikada nisam imala odnose (Imam 19 godina).Molim vas odgovorite mi,bicu zadovoljna bilo kakvim odgovorom!!!
Veoma si mlada i verovatno si cula za prezervativ? Ja ti dobronamerno savetujem da ga uvek koristis da ne bi ponovo dosla u ovu situaciju u kojoj se sada nalazis. Nije mi jasno zasto nisi koristila zastitu?
Trudnoca je uvek moguca i prvi i poslednji dan i bilo koji dan ako se ima nezasticen odnos. Nemoj mnogo da se pouzdas u racunanje plodnih i neplodnih dana.
Nadam se da ti kasni iz drugih razloga, verovatno mali stres i strah od trudnoce, mozda i jos neredovni ciklusi, zato vodi racuna i koristite prezervativ drugi put.
I ja sad razbijam glavu oko toga,ali tim gore sto sam sama u celoj toj situaciji. Osecam bolove u donjem delu ledja,kao za vreme menstruacije,ali nista vise od toga.Zanima me kada pocinju vrtoglavice,mucnine i povracanje,posle koliko dana,nedelja...?
Sto se tice testa,nema sta,vec ujutru cu ga uraditi.
Bolovi mogu da označavaju da ćeš dobiti menstruaciju, ja sam u decembru imala lažnu uzbunu (menstruacija je kasnila 7 dana) i imala sam slične simptome. Za znake trudnoće je još rano.
Žao mi je što kroz ovo prolaziš sama ali sa druge strane - tako ćeš još bolje zapamtiti da nema ko da te čuva ako se sama ne čuvaš. Držim ti palčeve da sve bude u redu ali od sada pamet u glavu i obavezno pretraži forum, postoji gomila korisnih informacija.
Sto se tice simptoma trudnoce, ne mora da znaci da su oni mucnina, povracanje i slicno, moj jedini simptom trudnoce je bio test na dan kad sam trebala da dobijem i do kraja trudnoce nisam imala simptome, a to sto imas od siptoma je najverovatnije PMS, javi rezultat testa
Pozdrav, simptome ne moraš imati,ja nisam imala nikakve simptome do 14 nedelje !
pamet u glavu i nikuda bez K O N D O M A !!!
Jesi li odradila kućni test ?