EUCERIN kolekcija

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Imam i ja onaj u stiku, super mi je
Milena12345
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 13, 2009 7:19 pm

Post od Milena12345 »

Ja vec 2 meseca koristim EUCERIN kolekciju za problematicnu kozu (gel, piling, krem-gel), jedino mi tonik nedostaje, ali mi je apotekarka rekla da to nije potrebno uz sve ovo, mada cu ja verovatno kupiti, necu moci da se smirim dok ne budem imala citavu kolekciju :wink:

Koza mi je malo cistija nego ranije, a svasta sam koristila prer EUCERINA, mogu da vidim rezultate, mada i dalje imam bubuljice... :( Moje lice vec 3 godine nije bilo potpuno cisto, uvek imam po najmanje 10 velikih bubuljica, a tek sitnih po celu...

Svako jutro i vece perem lice tim eucerin gelom, pa posle stavim kremu, a 2 puta nedeljno umesto gela stavim piling iz iste kolekcije. Jos malo pa ce se sve to potrositi, a ne znam da li da ponovo kupim tu kolekciju ili neku drugu...
AIC
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 29, 2009 5:42 pm

Post od AIC »

moja sestra je koristila nekakv tonik protiv bubuljica i poseban tonik protiv mitesera i bash je zadovoljna
aleksandar11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 05, 2009 10:52 am

Post od aleksandar11 »

koji je to tonik protiw mitisera????
Milena12345
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 13, 2009 7:19 pm

Post od Milena12345 »

Nije mi se to potrosilo, odustala sam od eucerina, bas je bzvz! Samo je pogorsao stanje! Ne valja ni piling, ni gel ni kerema
Odgovori