EUCERIN kolekcija
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 13, 2009 7:19 pm
Ja vec 2 meseca koristim EUCERIN kolekciju za problematicnu kozu (gel, piling, krem-gel), jedino mi tonik nedostaje, ali mi je apotekarka rekla da to nije potrebno uz sve ovo, mada cu ja verovatno kupiti, necu moci da se smirim dok ne budem imala citavu kolekciju
Koza mi je malo cistija nego ranije, a svasta sam koristila prer EUCERINA, mogu da vidim rezultate, mada i dalje imam bubuljice...
Moje lice vec 3 godine nije bilo potpuno cisto, uvek imam po najmanje 10 velikih bubuljica, a tek sitnih po celu...
Svako jutro i vece perem lice tim eucerin gelom, pa posle stavim kremu, a 2 puta nedeljno umesto gela stavim piling iz iste kolekcije. Jos malo pa ce se sve to potrositi, a ne znam da li da ponovo kupim tu kolekciju ili neku drugu...

Koza mi je malo cistija nego ranije, a svasta sam koristila prer EUCERINA, mogu da vidim rezultate, mada i dalje imam bubuljice...

Svako jutro i vece perem lice tim eucerin gelom, pa posle stavim kremu, a 2 puta nedeljno umesto gela stavim piling iz iste kolekcije. Jos malo pa ce se sve to potrositi, a ne znam da li da ponovo kupim tu kolekciju ili neku drugu...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 05, 2009 10:52 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 13, 2009 7:19 pm