Ne znam šta da radim
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Propao mi je plan
Nažalost, moj plan da neko vreme ne koristim vaginalete, jer do sada nisu pomagale, nije uspeo
Juče sam imala nepodnošljive tegobe, onda sam se isprala žalfijom, ali ništa nije pomoglo. Pošto mi je doktorka rekla da posle menstruacije stavim Canesten, jednu vaginaleteu, sinoć sam to morala da uradim. Koje analize ste vi radili kada terapije za VI grupu nisu pomogle? Da vidim da nije nešto drugo. Da li je to od kondiloma, koji su sitni, kako moja doktorka kaže i još nisu za skidanje?

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A zasto ti jednostavno ne promenis doktora??!! Ne vetujem iz opisanog da ce ti dati bilo kakav uput- cim su ti "kondilomi nedovoljno veliki za skidanje".
Imas prava da prebacis karton kod drugog dr, jer nisi zadovoljna.
Ne znam odakle si, ali imas u Bgd-u mogucnost da za jedan dan odradis, za 5.000,00 sve moguce preglede, odlezis u dnevnoj bolnici, i urade ti sve analize. To se radi u Narodnog Fronta, znam da se zakazuje telefonom. Ako te nesto vise zanima, raspitacu se za telefon. A po meni, u svakom slucaju sta god da odlucis, treba da prebacis karton kod nekoga ko je iole strucniji u svom poslu od te tvoje doktorke.
Imas prava da prebacis karton kod drugog dr, jer nisi zadovoljna.
Ne znam odakle si, ali imas u Bgd-u mogucnost da za jedan dan odradis, za 5.000,00 sve moguce preglede, odlezis u dnevnoj bolnici, i urade ti sve analize. To se radi u Narodnog Fronta, znam da se zakazuje telefonom. Ako te nesto vise zanima, raspitacu se za telefon. A po meni, u svakom slucaju sta god da odlucis, treba da prebacis karton kod nekoga ko je iole strucniji u svom poslu od te tvoje doktorke.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Feb 05, 2006 3:19 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Briseve mozes da uradis u privatnim laboratorijama, Hexalab, Belladona, Paster. Cene briseva nisu visoke, oba mozda 600-700 din. Esherihija je nesto skuplja oko 900 dinara, urino kultura oko 500din. Ako imas zdravstveno osigur. verovatno moze i u Nar.fronta kako je Maja napisala.
I meni se cini da treba da promenis dr. i sto pre uradis ove briseve i vidis da li i koje bakterije imas.
pozz
I meni se cini da treba da promenis dr. i sto pre uradis ove briseve i vidis da li i koje bakterije imas.
pozz