''Za dobar imunitet je generalno potrebna uravnotežena ishrana i dovoljno sna (i život sa što manje stresa ali to je možda najteže postići). Mogu da se koriste vitaminski preparati ali kao dodatak a ne kao zamena za hranu. Kažu da je dobro uzimati ehinaceu.''
Cat je potpuno pravu!!! Veruj mi, na svojoj kozi sam osetila, sta znaci candida. Zbog cega? Stresa, nespavanja i lose ishrane!
Maana, to ti nije potrebno. Pakao je raditi sebi stvari koje ne zasluzujes! Znaci polagano, smireno, pocni da rasclanjujes stvari u zivotu: one koje ti skode, od onih koje ti prijaju i donose korist. Ja znam sta znaci raditi od jutra do sutra, ali prosto pokusaj sebi da olaksas makar tako sto ces da spavas makar 7 sati u kontinuitetu. Pusti druge i pusti obaveze koje, budi sigurna, mogu da cekaju. Niko treci u tvom zivotu nije vredan da se zbog njega nerviras...
Eto da vise ne smaram...
Ali ja sam se, zaista, tek tada resila kandide, tek tada kada sam primenila ova neka, nazovi pravila. Tek kada sam prestala da se plasim i panicim.
I evo ipak da ponovim ono sto su vec svi pre mene rekli, ali ne moze da skodi

, [b]zaboravite na odnose dok koristis vaginalete[/b]! Bolje je da se strpite, pa ako je potrebno i par meseci

, ali bolje da se resite tih napasti, pa da konacno bez straha i predrasuda uzivate u odnosu!
A sada kodilomi.
I ja mislim da ne treba cekati, nego ih spaliti sto pre. Moja dr., npr., nije cekala. Na jednoj (trecoj) kontroli bili su jedva vidljivi, ona kaze da je neki drugi lekar gledao verovatno ne bi ni mislio da su kondilomi, jer su bili jedva vidlivi na kolposkopskom pregledu, ali ona ih je ipak spalila, bas zato sto su tako mijaturni i sto su takve prirode da se sire.
Eto, ne znam sta bih jos mogla da kazem...
Za bilo kakva pitanja, tu smo!