zasto ne mogu da smrsam?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Bibs
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 21, 2006 9:53 pm

Post od Bibs »

tako je mama-bu. uzivajte u zivotu
anela19
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 16, 2006 6:30 pm

Post od anela19 »

lako je reci :roll:
skorpija_jarac
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm

Post od skorpija_jarac »

moj problem niJE KAKO SMRSATi, vec kako naterati sebe na to?
kao da mi visak sala na bokovima i sve veci stomak nije dovoljan razlog...
jednostavno, ubija me slabost ka hrani... ja moram nesto da grickam, obozavam da jedem, a ne retko u hrani pronalazim i emotivnu utehu...

posle kad treba negde da idem doterana, poludim kad me farmerke zategnu...

kako da se nateram na to da promenim lose navike u ishrani?
kako da se nateram na fizicku aktivnost?
kako da prestanem da stalno sedim ispred compa...?

:(
kkate
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 05, 2006 9:26 pm

Post od kkate »

skorpija_jarac,i jas go imam istiot problem!samo veke pocnav da go resavam.Mnogu e vazno da imas prijateli koi te motiviraat.Najdi nekoj koj ke ti pravi drustvo sekoj den da setas po 2-3 saata,i jadi mnogu salata.Lazi se samata sebesi so toa sto ke izedes 2 cinii supa,2 salata,i nema veke da imas mnogu mesto za mesoto ili drugo glavno jadene,a pak za cokolado da ne zboruvame!pravi si interesni salati i pij mnogu voda i sok,a jas koga ke vidam nesto mnogu mrsno za koe znam deka e mnogu stetno za zdravjeto,go zamisluvam zalepeno na nozete i zadnikot...Moze ne treba ama barem taka se oddaleciv od mnogu meso i mrsnotii,a sega posle 5-6 meseci,i veke ne mi se ni jade takva hrana.
Zapni i ke uspees!
tassha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 27, 2009 5:38 pm

Post od tassha »

[quote="Cat"][quote="maza"]

odmah posle one nenormalne dijete

s kojom dijetom si toliko smrsala?
Korisnikov avatar
ana.anika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 16, 2009 12:53 pm

Post od ana.anika »

Test intolerancije na hranu, sklekovi, trbusnjaci i setnja minimalno 30min dnevno.

Mada kako rece moja baba, u Ausvicu se jos niko nije ugojio. No, ovde idemo na zdravo mrsavljenje zar ne?

Ako neko ima problem sa samomotivacijom, preporucujem da ode kod psihologa. Malo kvalitetnog razgovora moze da vam ucini vise od gomile prijateljskog klimanja glavom i tapkanja po ledjima.

Glavugore!
Live long and alter.
Odgovori