Upomoc! :(

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
1111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 18, 2009 1:04 am

Upomoc! :(

Post od 1111 »

Uradjen mi je ultra-zvuk i receno da imam upalu i binokularnu cistu na desnom jajniku 27x17mm bistrog sadrzaja i dr mi je propiso vibramicin da pijem svaki dan po 1 tabletu.Pored toga pocela sam da pijem caj od kukuruzne svile jer sam cula da to dosta pomaze kod cisti.POred svega ovoga dao mi je 3 kansen vaginalete na svako drugo vece...e sada se pojavio cudan sekret koji lici na sluz.Providan je i lici na belance,molim vas da li mi neko moze reci sta se desava i da li je neko imao slicno iskustvo.Unapred zahvalna
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Shmizla »

Da ti nije taj cudan sekret posledica vaginaleta ?

Ako mozes zovni doktora telefonom i pitaj ga za savet
zeljka123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 08, 2009 6:22 pm

Post od zeljka123 »

Zavisi koji ti je deo ciklusa ako je sredina moguce da je ovulacija jer se pri njoj pojavljuje provina rastegljiva sluz koja pomaze spermicima da se lakse krecu,pomalo lici na belance i nema miris.
1111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 18, 2009 1:04 am

:)

Post od 1111 »

E sad mi je laknulo bar sto se toga tice...mislim da je u pitanju ovulacija jer se poklapa sa svime sto si mi rekla a i uopste se toga nisam setila.Kako da se setim sada toga kad su mi misli preokupirane cistom i mojim jajnikom :(((
Samo da sve to prodje kako treba ...hvala vam
zeljka123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 08, 2009 6:22 pm

Re: :)

Post od zeljka123 »

1111 napisao:E sad mi je laknulo bar sto se toga tice...mislim da je u pitanju ovulacija jer se poklapa sa svime sto si mi rekla a i uopste se toga nisam setila.Kako da se setim sada toga kad su mi misli preokupirane cistom i mojim jajnikom :(((
Samo da sve to prodje kako treba ...hvala vam
Eto vidis nemas razloga za brigu..pozdrav:)
Odgovori