Upomoc! :(
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Upomoc! :(
Uradjen mi je ultra-zvuk i receno da imam upalu i binokularnu cistu na desnom jajniku 27x17mm bistrog sadrzaja i dr mi je propiso vibramicin da pijem svaki dan po 1 tabletu.Pored toga pocela sam da pijem caj od kukuruzne svile jer sam cula da to dosta pomaze kod cisti.POred svega ovoga dao mi je 3 kansen vaginalete na svako drugo vece...e sada se pojavio cudan sekret koji lici na sluz.Providan je i lici na belance,molim vas da li mi neko moze reci sta se desava i da li je neko imao slicno iskustvo.Unapred zahvalna
:)
E sad mi je laknulo bar sto se toga tice...mislim da je u pitanju ovulacija jer se poklapa sa svime sto si mi rekla a i uopste se toga nisam setila.Kako da se setim sada toga kad su mi misli preokupirane cistom i mojim jajnikom
((
Samo da sve to prodje kako treba ...hvala vam

Re: :)
Eto vidis nemas razloga za brigu..pozdrav:)1111 napisao:E sad mi je laknulo bar sto se toga tice...mislim da je u pitanju ovulacija jer se poklapa sa svime sto si mi rekla a i uopste se toga nisam setila.Kako da se setim sada toga kad su mi misli preokupirane cistom i mojim jajnikom((