bol na srcu prilikom hodanja

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
srcko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 12, 2009 3:50 pm

bol na srcu prilikom hodanja

Post od srcko »

Molio bih vas da mi odgovorite.Prilikom hodanja kada nagazim levom nogom javi mi se neki bol u predelu srca.Bio sam vec kod raznih kardiologa ali niko nezna da mi objasni usled cega se to javlja i da li je povezano sa srcem ili nekim drugim misicem.

da li uopste postoji mogucnost da je povezan ovaj slucaj sa srcem?
Sanjica88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 13, 2009 10:19 am

Post od Sanjica88 »

dragi srcko
ako je to bas ostar bol u grudima, tj u predelu srca onda jeste vezano za srce, verovatno postoje neke smetnje, ako je to samo trenutni bol, ono zaboli te, i odmah popusti, to je od velikog opterecenja... ako je ovo 1. morao bi da uradis makar dva EKG-a, za svaki slucaj, da se proveri sta je to, ne znam odakle si, ali raspitaj se u tvom gradu ko je najbolji kardiolog, pa vidi..... ja sam imala slicne bolove pre godinu dana, i evo pre nedelju dana su mi rekli da imam zapaljenje srcane maramice, bolje vidi na vreme, da posle ne bude kasno......
Sve najbolje, pozz, i nadam se da nije nista ozbiljno :D
pizdomehaničar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 15, 2009 8:32 pm

ANGINA PECTORIS

Post od pizdomehaničar »

ANGINA PECTORIS ili kako se u narodu kaže STENOKARDIJA nije bolest već mana srca kod koje, pri večem opterečenju MIOKARD ( srčani mišić) ostaje bez dovoljno kisika....pri tome se javlja bol....potrebno je napraviti pretrage....bolest nije opasna ukoliko se nadzire i lječi danim ljekovima.....
pdj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 04, 2008 11:30 am

Post od pdj »

Sanjice jel imas mozda koksaki?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

ANGINA PECTORIS ili kako se u narodu kaže STENOKARDIJA nije bolest već mana srca...
pizdomehaničar,
MOLIM VAS nemojte pistati stvari o kojima ne znate nista...
angina pectoris je manifestacija ishemijske bolesti srca. angina pectoris dakle NIJE srcana mana, mada moze biti pratilac nekih srcanih mana, ali o toj temi ovde nema mesta. srcane mane - urodjene i stecene-su svakako bolesti!!!

srcko,
koliko imate godina? od kada imate ove tegobe? sta ste radili od pregleda? malo detaljnije objasnite situaciju u kojoj se javlja bol
Odgovori