Molio bih vas da mi odgovorite.Prilikom hodanja kada nagazim levom nogom javi mi se neki bol u predelu srca.Bio sam vec kod raznih kardiologa ali niko nezna da mi objasni usled cega se to javlja i da li je povezano sa srcem ili nekim drugim misicem.
da li uopste postoji mogucnost da je povezan ovaj slucaj sa srcem?
bol na srcu prilikom hodanja
dragi srcko
ako je to bas ostar bol u grudima, tj u predelu srca onda jeste vezano za srce, verovatno postoje neke smetnje, ako je to samo trenutni bol, ono zaboli te, i odmah popusti, to je od velikog opterecenja... ako je ovo 1. morao bi da uradis makar dva EKG-a, za svaki slucaj, da se proveri sta je to, ne znam odakle si, ali raspitaj se u tvom gradu ko je najbolji kardiolog, pa vidi..... ja sam imala slicne bolove pre godinu dana, i evo pre nedelju dana su mi rekli da imam zapaljenje srcane maramice, bolje vidi na vreme, da posle ne bude kasno......
Sve najbolje, pozz, i nadam se da nije nista ozbiljno
ako je to bas ostar bol u grudima, tj u predelu srca onda jeste vezano za srce, verovatno postoje neke smetnje, ako je to samo trenutni bol, ono zaboli te, i odmah popusti, to je od velikog opterecenja... ako je ovo 1. morao bi da uradis makar dva EKG-a, za svaki slucaj, da se proveri sta je to, ne znam odakle si, ali raspitaj se u tvom gradu ko je najbolji kardiolog, pa vidi..... ja sam imala slicne bolove pre godinu dana, i evo pre nedelju dana su mi rekli da imam zapaljenje srcane maramice, bolje vidi na vreme, da posle ne bude kasno......
Sve najbolje, pozz, i nadam se da nije nista ozbiljno

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 15, 2009 8:32 pm
ANGINA PECTORIS
ANGINA PECTORIS ili kako se u narodu kaže STENOKARDIJA nije bolest već mana srca kod koje, pri večem opterečenju MIOKARD ( srčani mišić) ostaje bez dovoljno kisika....pri tome se javlja bol....potrebno je napraviti pretrage....bolest nije opasna ukoliko se nadzire i lječi danim ljekovima.....
pizdomehaničar,ANGINA PECTORIS ili kako se u narodu kaže STENOKARDIJA nije bolest već mana srca...
MOLIM VAS nemojte pistati stvari o kojima ne znate nista...
angina pectoris je manifestacija ishemijske bolesti srca. angina pectoris dakle NIJE srcana mana, mada moze biti pratilac nekih srcanih mana, ali o toj temi ovde nema mesta. srcane mane - urodjene i stecene-su svakako bolesti!!!
srcko,
koliko imate godina? od kada imate ove tegobe? sta ste radili od pregleda? malo detaljnije objasnite situaciju u kojoj se javlja bol