Prateće neprijatnosti?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 1:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Prateće neprijatnosti?
Da li ženski deo može da mi objasni kako rešava probleme iritacija na "nezgodnim mestima". rečeno mi je da to mogu da očekujem ali ovo je previše za mene. Nikada ranije nisam imala ovakve probleme. 

-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
To je posledica visokog šećera i javlja se svrab na koži. Čim središ šećere i to će proći, ali ako ti kasnije opet duže vreme bude šećer veći - ponovo će se javljati.
Ukoliko imaš problema sa sekretima - najbolje je da se javiš ginekologu za adekvatnu terapiju. Inače, trebalo bi da ustanoviš svoj redovan gin. pregled, na, recimo, barem jednom godišnje.

Ukoliko imaš problema sa sekretima - najbolje je da se javiš ginekologu za adekvatnu terapiju. Inače, trebalo bi da ustanoviš svoj redovan gin. pregled, na, recimo, barem jednom godišnje.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 1:07 pm
ginekolog mi je preporučio neke kremice ali od njih mi se koža jako masti pa ozazivaju druge probleme. Pokušavam da nađem nšto što je na bazi gela a ne kreme ili masti. ipak za sada se najbolje pokazala dobra stara Pavlovićeva - koliko god masti kožu ipak je jako brzo regeneriše.
Pa dobro ne može se imati sve!
Pa dobro ne može se imati sve!