Prateće neprijatnosti?

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
mary
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 1:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Prateće neprijatnosti?

Post od mary »

Da li ženski deo može da mi objasni kako rešava probleme iritacija na "nezgodnim mestima". rečeno mi je da to mogu da očekujem ali ovo je previše za mene. Nikada ranije nisam imala ovakve probleme. :oops:
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

To je posledica visokog šećera i javlja se svrab na koži. Čim središ šećere i to će proći, ali ako ti kasnije opet duže vreme bude šećer veći - ponovo će se javljati. :(
Ukoliko imaš problema sa sekretima - najbolje je da se javiš ginekologu za adekvatnu terapiju. Inače, trebalo bi da ustanoviš svoj redovan gin. pregled, na, recimo, barem jednom godišnje. :)
mary
Aktivan član
Aktivan član

Post od mary »

Konsultovala sam se sa svojim ginekologom ali infekcije i sl. ne postoje. Problem je što se ovo dešava i kada su šećeri u redu jer imam veoma osetljivu kožu. Da li postoje neke kremice koje pomažu?
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Možda da vidiš sa nekim dermatologom ili pitaš ginekologa za neko kozmetičko sredstvo? :roll:
mary
Aktivan član
Aktivan član

Post od mary »

ginekolog mi je preporučio neke kremice ali od njih mi se koža jako masti pa ozazivaju druge probleme. Pokušavam da nađem nšto što je na bazi gela a ne kreme ili masti. ipak za sada se najbolje pokazala dobra stara Pavlovićeva - koliko god masti kožu ipak je jako brzo regeneriše.
Pa dobro ne može se imati sve! :D
Odgovori