Zabrinuta..

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Marinaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 10:35 pm

Zabrinuta..

Post od Marinaaa »

Potrebna mi je vasa pomoc...Vec dva dana malo prokrvarim,ali nemam mentruaciju,jajnici me bole..Da li je moguce da me je decko povredio kada smo vodili ljubav?Sta da radim?
sofia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 07, 2005 2:29 am

Post od sofia »

1. Mozda ti je ipak m. poranila.
2. Mozda te je povredio.
3. ...

Svakako, najbolje je da odes kod ginekologa!
*ivana*
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 9:16 am

Post od *ivana* »

Krvarenje nakon odnosa moze biti iz ranice na grlicu. Meni se jednom desilo da mi se mnogo islo u wc pre odnosa, ali nisam otisla, i nakon odnosa je bilo malo krvi na toalet papiru, ali mi je drugarica koja zavrsava medicinu rekla da je to samo zato sto mi je bila puna besika.
marija marija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 07, 2009 2:39 pm

Post od marija marija »

I ja imam problem, i ne znam da li sam se uputila na pravu adresu, ali molim za pomoc!
imam uzasna problema:
1. jos kao mala sam primetila da iz mog polnog organa, uslovno receno "viri" jedan deo koze duzine oko 3 cm. Uzasno se plasim :( da li je to opasno?
2. nedavno sam imala odnose sa deckom, od toga je proslo par dana i mene koza vagine boli a u isto vreme osecam i svrab. da li je moguce da je doslo do neke infekcije ili je to normalno?
ako neko moze bilo kako neka mi pomogne...

Unapred hvala
*ivana*
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 9:16 am

Post od *ivana* »

Ako ste koristili kondom, moze biti alergija na kondom, a ako niste, onda moze biti infekcija. Mozda je i nesto banalno, npr. kandidijaza koja se pogorsala nakon odnosa, ali treba da odes ginekologu.
A sto se tice anatomije polnog organa, ne verujem da ti imas nesto sto drugi nemaju, ali i tu nedoumicu ce ti razresiti ginekolog.
marija marija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 07, 2009 2:39 pm

Post od marija marija »

Hvala puno...
Odgovori