Zabrinuta..
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Zabrinuta..
Potrebna mi je vasa pomoc...Vec dva dana malo prokrvarim,ali nemam mentruaciju,jajnici me bole..Da li je moguce da me je decko povredio kada smo vodili ljubav?Sta da radim?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 07, 2009 2:39 pm
I ja imam problem, i ne znam da li sam se uputila na pravu adresu, ali molim za pomoc!
imam uzasna problema:
1. jos kao mala sam primetila da iz mog polnog organa, uslovno receno "viri" jedan deo koze duzine oko 3 cm. Uzasno se plasim
da li je to opasno?
2. nedavno sam imala odnose sa deckom, od toga je proslo par dana i mene koza vagine boli a u isto vreme osecam i svrab. da li je moguce da je doslo do neke infekcije ili je to normalno?
ako neko moze bilo kako neka mi pomogne...
Unapred hvala
imam uzasna problema:
1. jos kao mala sam primetila da iz mog polnog organa, uslovno receno "viri" jedan deo koze duzine oko 3 cm. Uzasno se plasim

2. nedavno sam imala odnose sa deckom, od toga je proslo par dana i mene koza vagine boli a u isto vreme osecam i svrab. da li je moguce da je doslo do neke infekcije ili je to normalno?
ako neko moze bilo kako neka mi pomogne...
Unapred hvala
Ako ste koristili kondom, moze biti alergija na kondom, a ako niste, onda moze biti infekcija. Mozda je i nesto banalno, npr. kandidijaza koja se pogorsala nakon odnosa, ali treba da odes ginekologu.
A sto se tice anatomije polnog organa, ne verujem da ti imas nesto sto drugi nemaju, ali i tu nedoumicu ce ti razresiti ginekolog.
A sto se tice anatomije polnog organa, ne verujem da ti imas nesto sto drugi nemaju, ali i tu nedoumicu ce ti razresiti ginekolog.