Ah godišnj
Ovi dani i lijepo vrijeme,
o odmoru mome stvaraju dileme,
šlajpek tanak a đepovi prazni,
eh valovi ala ste "dosadni. "
Krema faktor, samo boju mjenja

e pa to mi nije neka fora,
uz bukvicu i uz potok mali
ja ću svoje nogice da ladim.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
snowman napisao:Eto, barem 'ne negativne' vesti
pozdrav
zmaj76 napisao:snowman napisao:Eto, barem 'ne negativne' vesti
pozdrav![]()
oooooo , snowman , drago mi je da te "vidim" , samo da ti zahvalim na divnom savetu , mislim na njb stav , deluje fenomenalno, toliko da je jedna psihopatkinja koleiginica imala histeriиni ispad , tj.napad na mene u trajanju od sat vremena, i to samo zato љto je ne jebavam , kako je primetila,ceeeeleee dve nedelje, hm, toliko je ona mislila da traje, pa je pukla od mukeee , ja sam na kraju poиela da se smejem, suze su mi iљle na oиi....etooooo,hvala ti!!!no , skrooooz nebitnooooo...
![]()
љa ima kod tebe ??
Pozdrav veeeeliki za saru , koja je doљla posle pauzice , i neumornu lujkuuu !!!
Ja jbt jedva se setih љifre....![]()
Ali yato sam ja tu da kao klovn poku[am napraviti malo raybribige. Ha, ha, ha, hasnowman napisao:Vidis, po mom misljenju to je osnovni problem medicine - sto se bavi medicinskim problemima umesto da se vise bavi time kako da do medicinskih problema ne dodje
@zmaj76:
Hehehe, sjajnosamo opusteno i nemoj da preterujes - u svemu je vazno biti umeren
Meni ce dechica sa "nece pava" doci glave, taman jedna zaspi druga krene da lumpuje... ali dobro... sacekacu jos malo da porastu pa cu im uvedem nekog brata ili sestru - pa da oni vide malo kako je meni bilo