MOBING (MALTRETIRANJE)+ STRES = LOSA ISHRANA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
lujka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 8:48 pm

Post od lujka »

:D :D :D

Ah godišnj

Ovi dani i lijepo vrijeme,
o odmoru mome stvaraju dileme,
šlajpek tanak a đepovi prazni,
eh valovi ala ste "dosadni. "

Krema faktor, samo boju mjenja
:oops: :) :oops: 8) :oops: :roll:

e pa to mi nije neka fora,
uz bukvicu i uz potok mali
ja ću svoje nogice da ladim.

:cry:
Kako je lepo biti mlad.
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zmaj76 »

snowman napisao:Eto, barem 'ne negativne' vesti :)

pozdrav
:D
oooooo , snowman , drago mi je da te "vidim" , samo da ti zahvalim na divnom savetu , mislim na njb stav , deluje fenomenalno, toliko da je jedna psihopatkinja koleiginica imala histerični ispad , tj.napad na mene u trajanju od sat vremena, i to samo zato što je ne jebavam , kako je primetila,ceeeeleee dve nedelje, hm, toliko je ona mislila da traje, pa je pukla od mukeee , ja sam na kraju počela da se smejem, suze su mi išle na oči....etooooo,hvala ti!!! :D no , skrooooz nebitnooooo... :lol:
ša ima kod tebe ??
Pozdrav veeeeliki za saru , koja je došla posle pauzice , i neumornu lujkuuu !!!
Ja jbt jedva se setih šifre.... :lol: :lol:
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

zmaj76 napisao:
snowman napisao:Eto, barem 'ne negativne' vesti :)

pozdrav
:D
oooooo , snowman , drago mi je da te "vidim" , samo da ti zahvalim na divnom savetu , mislim na njb stav , deluje fenomenalno, toliko da je jedna psihopatkinja koleiginica imala histeriиni ispad , tj.napad na mene u trajanju od sat vremena, i to samo zato љto je ne jebavam , kako je primetila,ceeeeleee dve nedelje, hm, toliko je ona mislila da traje, pa je pukla od mukeee , ja sam na kraju poиela da se smejem, suze su mi iљle na oиi....etooooo,hvala ti!!! :D no , skrooooz nebitnooooo... :lol:
љa ima kod tebe ??
Pozdrav veeeeliki za saru , koja je doљla posle pauzice , i neumornu lujkuuu !!!
Ja jbt jedva se setih љifre.... :lol: :lol:
:lol:

CMOKICA !!!!
Kako je lepo biti mlad.
Herman Hese
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 23, 2009 7:05 pm

Post od Herman Hese »

Nerazumem zasto se nebavite medecinskim problemima umesto sto pricate bez veze/
Korisnikov avatar
snowman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 10:45 am

Post od snowman »

Vidis, po mom misljenju to je osnovni problem medicine - sto se bavi medicinskim problemima umesto da se vise bavi time kako da do medicinskih problema ne dodje ;)

@zmaj76:

Hehehe, sjajno :) samo opusteno i nemoj da preterujes - u svemu je vazno biti umeren :)

Meni ce dechica sa "nece pava" doci glave, taman jedna zaspi druga krene da lumpuje... ali dobro... sacekacu jos malo da porastu pa cu im uvedem nekog brata ili sestru - pa da oni vide malo kako je meni bilo :D
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zmaj76 »

*snowman :

:lol: :lol:
hahahaaaa , ti si legenda, ako ,samo napred !!!
Veeeliki pozdrav !!!!
:wink:
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

snowman napisao:Vidis, po mom misljenju to je osnovni problem medicine - sto se bavi medicinskim problemima umesto da se vise bavi time kako da do medicinskih problema ne dodje ;)

@zmaj76:

Hehehe, sjajno :) samo opusteno i nemoj da preterujes - u svemu je vazno biti umeren :)

Meni ce dechica sa "nece pava" doci glave, taman jedna zaspi druga krene da lumpuje... ali dobro... sacekacu jos malo da porastu pa cu im uvedem nekog brata ili sestru - pa da oni vide malo kako je meni bilo :D
Ali yato sam ja tu da kao klovn poku[am napraviti malo raybribige. Ha, ha, ha, ha :lol:
Kako je lepo biti mlad.
thethe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 11:20 am

Post od thethe »

Pozdrav svima

Bila sam na odmoru, što je bilo lepo i opet sam na poslu što baš i nije lepo, ali šta se može. U avgustu ću opet imati neke dane od odmora, a do tada sam ovde. Malo mi je čudno opet na poslu, teško se čovek navikava posle odmora i na posao na kome mu je lepo a tek na ovakav.
Nadam se da ste svi dobro, naravno koliko se može. Meni je inače na poslu bolje nego ranije jer imaju neke "probleme" gde sam im ja potrebna. Da nije toga ne bi se ništa ni promenilo. Kada se završe te njihove potrebe za mojim znanjem i iskustvom pretpostavljam da će po starom, mada ne verujem baš onako kako je bilo. I ja se previše ne oduševljavam i nastojim da mi što lagodnije prođe vreme na poslu do novog posla ako ga ikad bude jer je situacija na tržištu loša.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

:( :cry: :(

Ah ove kiše ???????????

:cry: :roll:
Kako je lepo biti mlad.
Odgovori