MOBING (MALTRETIRANJE)+ STRES = LOSA ISHRANA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
lujka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 8:48 pm

Post od lujka »

:D :D :D :D :D
Kako ste mi љarali jaja, a da li ste sva pojeli ?
Ja sam љarala jaja na starinski naиin , sa voskom i pisaljkom, иak sam jedan dio љarala kao umjetnik, (preljevanje boja), bila su jako interesantna i zanimljiva. Bojila sam ih u crvenu, zelenu, ljubiиastu i smeрu.

Da li kod vas na poslu ima jajara ? Ha , ha, ha,
Moje jajare su spustile uљi.

Kod mene je Bogu hvala stanje trenutno normalizovano.
Mnogo se toga promijenilo kod obavljanja poslova , sve su mi sugestije prihvaжene, nebudi pohvaljeno.

Pozzzzzzz
Kako je lepo biti mlad.
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

Cao dragi moji!!!!

Ja da vam pozelim sretan sutrasnji dan - dan bez mobera, dan posvecen ljudima koji su bili sve suprotno od mobera - upravo ljudi.

Dobar vam provod, uspesan rostilj ili sl.. Verujem da cete barem za kratko liseni stresa maltretiranja sa posla jesti manje, opustenije i setititi se pravog ukusa hrane (rostilja) :D :D :D

Laka vam noc svima uz jednu pesmu samo za vas http://www.youtube.com/watch?v=utKx0umu ... re=related.

Vasa Sara :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

snsara napisao:Cao dragi moji!!!!

Ja da vam pozelim sretan sutrasnji dan - dan bez mobera, dan posvecen ljudima koji su bili sve suprotno od mobera - upravo ljudi.

Dobar vam provod, uspesan rostilj ili sl.. Verujem da cete barem za kratko liseni stresa maltretiranja sa posla jesti manje, opustenije i setititi se pravog ukusa hrane (rostilja) :D :D :D

Laka vam noc svima uz jednu pesmu samo za vas http://www.youtube.com/watch?v=utKx0umu ... re=related.

Vasa Sara :D :D :D
:D :D :D :lol: :lol:
Pridruћujem se ћeljma.
Kako je lepo biti mlad.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

snsara napisao:Cao dragi moji!!!!

:D :D :D
:D :D :D :lol: :lol:
Pridruћujem se ћeljma.
Kako je lepo biti mlad.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

:D :D :D :D
Pozdrav svima .

Kako ste se uspavali.
A moћda su sadisti nestali, a Vama sunce zasijalo te uћivate. Ako je to u pitanju tad nema ljutnje љto se nejavljate.
:P :P :P
Kako je lepo biti mlad.
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Caos dragi moji :D :D :D

sadisti nisu nestali niti ce .... samo je pitanje snage koliko ih ima. Ali ova kriza udruzena sa sadistima stvarno utice negativno ....

Nadam se ipak da su sadisti u povlacenju :D :D

Pozdrav svima,

Sara

Slika

Slika
thethe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 11:20 am

Post od thethe »

Sadisti su i dalje tu, možda se malo primirili, ali su i dalje tu.
Kriza plus sadisti - "kombinacija snova", ali ako ne postoji baš nikakva realna šansa da se u ovom momentu nađe neki drugi posao onda šta ćemo-moramo da trpimo jer nam posao treba.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

thethe napisao:Sadisti su i dalje tu, moћda se malo primirili, ali su i dalje tu.
Kriza plus sadisti - "kombinacija snova", ali ako ne postoji baљ nikakva realna љansa da se u ovom momentu naрe neki drugi posao onda љta жemo-moramo da trpimo jer nam posao treba.
:roll: Slaћem se.

Da bi lakљe savladao teљkoжe, jedan tekstopisac napisa pjesmu " Uzmi sve љto ti ћivot pruћa".

Pa naprijed moji kroz krizu. sa pjesmicom koja razgaljuje duљu. :P :P , zatvorenih
8) ili otvorenih :o oиiju.

Pozzzzzz.
Kako je lepo biti mlad.
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

lujka napisao:
thethe napisao:Sadisti su i dalje tu, možda se malo primirili, ali su i dalje tu.
Kriza plus sadisti - "kombinacija snova", ali ako ne postoji baš nikakva realna šansa da se u ovom momentu nađe neki drugi posao onda šta ćemo-moramo da trpimo jer nam posao treba.
:roll: Slažem se.

Da bi lakše savladao teškoće, jedan tekstopisac napisa pjesmu " Uzmi sve što ti život pruža".

Pa naprijed moji kroz krizu. sa pjesmicom koja razgaljuje dušu. :P :P , zatvorenih
8) ili otvorenih :o očiju.

A ja bih drage moje na sve vase dodala jos i izbegavati ih koliko je maksimalno moguce - ne smarati se njihovom bliziniom. Naravno, pri tome voditi racuna da isti ne iskoriste takvu taktiku da tracevima nastete poslovnom delu zivota.

Inace sam prethodnih dana bila na putu i super se provela .... :D :D :D doduse slavska hrana je izvrsila mobing na mene :D :D .

Eh stvarno klopa ume biti zamorana.

Ljubim vas sve,
Sara :D :D :D

Slika

Slika
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

:( :( :( :cry: :cry:

Danas nije moj dan.
Jako sam tuћna. :cry:

Љmrc,

Vjerovatno je u ovako tuћnom stanju pisac napisao pjesmicu "Fenomenalno", da bi povratio pozitivno razmiљljanje .
Da li sam u pravu?
Kako je lepo biti mlad.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

:D :D

Da li neko ima link pjesme "Ala mi je veжeras po volji" koju pjeva Olivera Katarina.

Hvala :lol: :lol:
Kako je lepo biti mlad.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

:D :D :D :D

Davno je nastala izreka " Ko drugome jamu kopa, sam u nju pada"

Danas sam na poslu doživjela, da čujem, kako su moji "sadisti" između sebe postali "mazohisti".
Ja ih slušam i nedajem nikakav komentar.
:roll:
Kako je lepo biti mlad.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

yugotelefon3yp.rar
Kako je lepo biti mlad.
thethe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 11:20 am

Post od thethe »

Pozdrav svima. Nadam se da ste dobro ili barem podnošljivo. Ja sam dobro, što ne znači da nema mobera, ali su se malo smirili, a i ja sam sve pomirenija sa činjenicom da novog posla nema na vidiku. Putovanja imam sve više sada u junu, a i uskoro idem na odmor - što su sve pozitivne stvari.
Korisnikov avatar
snowman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 10:45 am

Post od snowman »

Eto, barem 'ne negativne' vesti :)

pozdrav
Odgovori