Zadnja mjerenja su mi izmedju 4 i 6,7.
Skinuo sam nekih 13,14 kg.Pokusavam da vozim biciklo 3. puta sedmicno (terenska voznja) kroz sume i uspone.
Ljekar mi ne daje terapiju,kaze da mi za sada nije potrebna i da tako mogu,jos ko zna koliko.Uglavnom i holesterol sam normalizovao,sad je oko 4,7.
ALI imam zujanje u uhu konstantno od Februara,usput i neko trnilo po tjelu,ali je jace izrazeno u lijevoj ruci i malom i domalom prstu.
Zujanje je konstantno,a trnuce...ne znam,dodje,pa nestane i tako.
Zimus sam isao kod specijaliste za bolesti srca,tamo sam vozio biciklo,pregledan ultrazvukom,prikopcan na EKG,pod naporom i bez,pregledane aorte.Ustanovljena mi je losija kondicija,ali srce,kao srce uopste nije lose,kao ni arterije i aorte.
Otisao kod ljekara,rekao mu za zujanje,a on kaze da to i nije ozbiljno,ali sam dobio uput kod specijaliste,ali je vrjeme tek u Novembru.
Sad cu na godisnji pa sam mislio da se malo posvetim tome.
Sad sam se poceo pribojavati da nije na nervnoj bazi ili mozda od secera ili....
Ima li neko kakav savjet ili iskustvo?
Uhh...vise ne znam sta da radim!?!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 03, 2006 6:54 pm
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
To zujanje i utrnulost ruke do prsta lako može da ti bude od vratne kičme... Dakle, najbolje je da radiš vežbe za vrat, istezanje kičme i sl. Ako imaš nekog fizioterapeuta da te nauči, bilo bi više nego poželjno 

Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 03, 2006 6:54 pm
Eto!Bas dobih savjet od jednog drugara,koji je fizioterapeut,da trazim uputnicu od svog ljekara da pregledam vrat i dalje kod fizioterapeuta.
Ove godine cu u Igalo hehehe,da se brckam po onom mulju sa generacijom mojih roditelja
Samo se plasim da mi posle onih Leskovackih opet secer ne izmakne kontroli
Ove godine cu u Igalo hehehe,da se brckam po onom mulju sa generacijom mojih roditelja

Samo se plasim da mi posle onih Leskovackih opet secer ne izmakne kontroli