Uhh...vise ne znam sta da radim!?!

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
Zabrinuti sin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 03, 2006 6:54 pm

Uhh...vise ne znam sta da radim!?!

Post od Zabrinuti sin »

Zadnja mjerenja su mi izmedju 4 i 6,7.
Skinuo sam nekih 13,14 kg.Pokusavam da vozim biciklo 3. puta sedmicno (terenska voznja) kroz sume i uspone.
Ljekar mi ne daje terapiju,kaze da mi za sada nije potrebna i da tako mogu,jos ko zna koliko.Uglavnom i holesterol sam normalizovao,sad je oko 4,7.
ALI imam zujanje u uhu konstantno od Februara,usput i neko trnilo po tjelu,ali je jace izrazeno u lijevoj ruci i malom i domalom prstu.
Zujanje je konstantno,a trnuce...ne znam,dodje,pa nestane i tako.

Zimus sam isao kod specijaliste za bolesti srca,tamo sam vozio biciklo,pregledan ultrazvukom,prikopcan na EKG,pod naporom i bez,pregledane aorte.Ustanovljena mi je losija kondicija,ali srce,kao srce uopste nije lose,kao ni arterije i aorte.

Otisao kod ljekara,rekao mu za zujanje,a on kaze da to i nije ozbiljno,ali sam dobio uput kod specijaliste,ali je vrjeme tek u Novembru.
Sad cu na godisnji pa sam mislio da se malo posvetim tome.

Sad sam se poceo pribojavati da nije na nervnoj bazi ili mozda od secera ili....

Ima li neko kakav savjet ili iskustvo?
marija r
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Okt 09, 2005 5:49 pm

Post od marija r »

od šećera sigurno nije....
to za nervnu bazu,ne znam kako da shvatim....
mislim da ce ti pravi odgovor dat spejalista za orl....
Andrija 24.05.2005
Andjeo moj..misic mali i sreckica moja...
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Diabeta »

To zujanje i utrnulost ruke do prsta lako može da ti bude od vratne kičme... Dakle, najbolje je da radiš vežbe za vrat, istezanje kičme i sl. Ako imaš nekog fizioterapeuta da te nauči, bilo bi više nego poželjno :D
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Zabrinuti sin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 03, 2006 6:54 pm

Post od Zabrinuti sin »

Eto!Bas dobih savjet od jednog drugara,koji je fizioterapeut,da trazim uputnicu od svog ljekara da pregledam vrat i dalje kod fizioterapeuta.
Ove godine cu u Igalo hehehe,da se brckam po onom mulju sa generacijom mojih roditelja :lol:

Samo se plasim da mi posle onih Leskovackih opet secer ne izmakne kontroli :evil:
Odgovori