poremećaj centralne koordinacije kod beba POMOZITE!!!!!!!!
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
moja beba ima centralni poremecaj koordinacije,bila sam kod sve tri ranije pomenute lekarke,Vukicevic, Ilankovic i Radovanovic,prve dve su stvarno sjajne,sa sjajnim pristupom detetu,vrlo pristupacne i prijatne za rad,dr. Radovanovic je hladna,gruba,dete mi je sve vreme vristalo dok ga je ona golo prevrtala i okretala. ja razumem da ona to mora da radi,ali ne onako grubo(tom prilikom je izgrebala dete po grudima),a na kraju nas je poslala na eeg,iz razloga sto po njoj nije normalno da beba od 6 meseci place!!????!
ovom prilikom ja ne pricam o strucnosti ni jedne od ove tri lekarke,verujem da su one sasvim strucne, samo vam skrecem paznju gde cete sta da zateknete! ja sam licno htela vise misljenja i na vise mesta sam bila,necu pominjati gde sam ostala,da ne bih uticala na vasu odluku! inace moje dete raste,napreduje,...!!!
ovom prilikom ja ne pricam o strucnosti ni jedne od ove tri lekarke,verujem da su one sasvim strucne, samo vam skrecem paznju gde cete sta da zateknete! ja sam licno htela vise misljenja i na vise mesta sam bila,necu pominjati gde sam ostala,da ne bih uticala na vasu odluku! inace moje dete raste,napreduje,...!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 22, 2009 2:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt: