poremećaj centralne koordinacije kod beba POMOZITE!!!!!!!!

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

terapeut
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 7:05 pm

Post od terapeut »

Da li idete u zavod za cerebralnu paralizu ili na decije odeljenje klinike Zotovic?
Olja1986
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 12:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Olja1986 »

Zavod za cerebralnu paralizu.
terapeut
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 7:05 pm

Post od terapeut »

Mislim da su im uslovi dosta dobri,ali ne bih znala po kom principu su organizovani,pa mi mozda bilo najbolje da ih nazovete i raspitate se o njihovim kucnim pravilima.Pozdrav
Olja1986
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 12:26 pm

Post od Olja1986 »

Hvala jos jednom,potrazicu njihov broj.Moram da se raspitam u toku nedelje da bih ponela sve sta mi treba.Inace bebac se vec podize na rucice,mislim da ce biti super! :D
Junona
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 01, 2009 6:47 am

Post od Junona »

:P
Poslednja izmena od Junona u Pon Jun 01, 2009 7:24 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Junona
Novi član
Novi član

Post od Junona »

:P
Junona
Novi član
Novi član

Post od Junona »

moja beba ima centralni poremecaj koordinacije,bila sam kod sve tri ranije pomenute lekarke,Vukicevic, Ilankovic i Radovanovic,prve dve su stvarno sjajne,sa sjajnim pristupom detetu,vrlo pristupacne i prijatne za rad,dr. Radovanovic je hladna,gruba,dete mi je sve vreme vristalo dok ga je ona golo prevrtala i okretala. ja razumem da ona to mora da radi,ali ne onako grubo(tom prilikom je izgrebala dete po grudima),a na kraju nas je poslala na eeg,iz razloga sto po njoj nije normalno da beba od 6 meseci place!!????!
ovom prilikom ja ne pricam o strucnosti ni jedne od ove tri lekarke,verujem da su one sasvim strucne, samo vam skrecem paznju gde cete sta da zateknete! ja sam licno htela vise misljenja i na vise mesta sam bila,necu pominjati gde sam ostala,da ne bih uticala na vasu odluku! inace moje dete raste,napreduje,...!!!
r.marina327
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 22, 2009 2:01 pm
Kontakt:

Post od r.marina327 »

samo bih htela da se slozim sa terapeutom2 , ja sam bila student prof. Vere i tu Vilan metodu niko i nigde ne koristi!!!
:)
Odgovori