Malenice, rizik postoji, znaci tebi je to bio 7. dan ciklusa a kao sto vidis iznad bubamara je zatrudnela 7.dana. Zavisi i koliko je dugo trajao odnos bez kondoma, da li je doslo do lucenja predsemene tecnosti, ali to niko sa sigurnoscu ne moze da utvrdi jer sve zavisi od situacije do situacije!
Postinor nije za salu, ali opet bolji je nego nezeljena trudnoca. Ubuduce pamet u glavu, ako se oslanjas na kondom koristite ga pravilno, a to znaci od pocetka do kraja odnosa!
Urose, greskom sam ti ovde odgovorila
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=24934
Savet !!! Seksualni odnosi !!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 13, 2008 1:13 am
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Sep 13, 2008 9:51 am
Urose, to naravno ne znaci da ce se i tebi desiti, ali sam navela moj slucaj kao primer da postoji mogucnost. Nama nije problem jer vec zivimo zajedno, ali svakako treba da koristis kondom ili jos neku kontracepciju, ali to se konsultujte sa ginekologom.
Malenice, isto bih preporucila i tebi. Mozda pored kondoma jos neku kontracepciju, ali svakako uz savet ginekologa.
Nadam se da ce sve biti kao sto zelite!
Malenice, isto bih preporucila i tebi. Mozda pored kondoma jos neku kontracepciju, ali svakako uz savet ginekologa.
Nadam se da ce sve biti kao sto zelite!
-
- Stalni član
Najopasniji rizik je mogucnost vanmatericne trudnoce ako pilula zakaze ili narednih 20 meseci od njene upotrebe. Nije objasnjeno kako i zbog cega se to desava ali savetuje se oprez.
Ali i bezopasne posledice, mucnina, bol u stomaku, vrtoglavica - sve to je zeni cist visak! Zasto se izlagati svemu tome, radi koga? Ako neko nece da koristi kondom sa tobom, znaci da mu nije stalo do tebe i nemas sta sa njim da trazis, tako ja to vidim i tako i postupam.
Ali i bezopasne posledice, mucnina, bol u stomaku, vrtoglavica - sve to je zeni cist visak! Zasto se izlagati svemu tome, radi koga? Ako neko nece da koristi kondom sa tobom, znaci da mu nije stalo do tebe i nemas sta sa njim da trazis, tako ja to vidim i tako i postupam.
-
- Stalni član
Apsolutno se slazem sa tobom.donka napisao: Ali i bezopasne posledice, mucnina, bol u stomaku, vrtoglavica - sve to je zeni cist visak! Zasto se izlagati svemu tome, radi koga? Ako neko nece da koristi kondom sa tobom, znaci da mu nije stalo do tebe i nemas sta sa njim da trazis, tako ja to vidim i tako i postupam.
Da li moze da dodje i do hormonalnog dizbalansa zbog tih tableta?
A mislim da kondom ne bi trebalo da bude jedino sredstvo kontracepcije, jer nije ni on pouzdan, zar ne?
Koliko ja znam hormonski poremecaj koji one izazivaju prolazi posle prvog ciklusa, ili prvih nekoliko u najgorem slucaju, ali uglavnom ne ostaje za stalno.
I ja sam za kombinaciju kontraceptivnih sredstava, nista nije tako efikasno kao apstinencija ali mozemo bar da damo sve od sebe da budemo sigurni 99, 9% kad vec ne moze 100
I ja sam za kombinaciju kontraceptivnih sredstava, nista nije tako efikasno kao apstinencija ali mozemo bar da damo sve od sebe da budemo sigurni 99, 9% kad vec ne moze 100

Na početku seksualnog odnosa
ovako...Na početku seksualnog odnosa dečku se kožica na vrhu penisa raskrvarila(vjerojatno jer nisam bila dovoljno navlažena) i to je uočio tek nakon nekog vremena te smo prekinuli odnos.Zanima me imali ikakve opasnosti od toga s obzirom da je krvi ušlo u mene?? 

Evo ovako,do sada sam spavao sa devojkom desetak puta,i stalno smo koristili kondome,uvek sam gledao posle odnosa da li je mozda pukao kondom,nikada nije.Poslednji put smo spavali pre 5 dana.Nju je par dana boleo stomak,donja desna strana,kao da je slepo crevo,ali nije imala povisene leukocite.Bila je i na ultrazvuku,i tamo su joj rekli da treba uskoro da dobije menstruaciju.Bila je kod ginekologa za svaki slucaj,i on joj rekao da ima blagu upalu grlica materice.Imala je blago povisenu temperaturu.Medjutim,ona se sad tripuje da nije mozda trudna.Ovih dana treba da dobije,nema mucnine,jede normalno kao i pre,nema nekih znakova trudnoce.
Kolika je mogucnost za to,mislim na ultrazvuku su joj rekli da treba uskoro da dobije,a ginekolog nije nista primetio,i koristili smo kondome tokom odnosa?Posle koliko dana moze da se primeti da je trudna?
Kolika je mogucnost za to,mislim na ultrazvuku su joj rekli da treba uskoro da dobije,a ginekolog nije nista primetio,i koristili smo kondome tokom odnosa?Posle koliko dana moze da se primeti da je trudna?