Suncice,
hvala na pitanju.Tata je danas primio drugi deo prvog ciklusa i danas tj.juce mu je bilo malo bolje.Danas kada je dosao sa Ht je bio veoma veseo i zeleo je da ruca i da pije lekove i sokove.Mada je tako bilo i kada je dosao sa prve Ht a posle dva dana pao u krevet.
Ne znam sta da vam kazem sta je bolje.Ako se vec mora umr...onda je bolje slog nego da gledate kako neko polako umire i uz to ima bolove a ne mozete pomoci.Sve je to jako strasno.
A sto se tice borbe sa ovom opakom bolescu...kakve su sanse uopste?!Da li se neko mogao izboriti a da nije mogao biti operisan?!Misli da je ovo samo produzavanje agonije i kao covek se bori al....ne znam sta da vam kazem!Pokusavam biti jaka ali tesko!
mirkocelularni karcinom pluca
Draga Bojana moguce je izleciti se ako nije operabilno , svekrva moje prijateljice je imala Non hockins karcinom i dve godine je zdrava zena uz pomoc hemoterapije .To sto kazes da ti je tata pre bio raspolozen a sad nije pa to je nomalno jer samo saznanje od cega boluje tesko pada i treba vremena da prihvati bolest i pocne da se bori a i svi vi oko njega .Ja verujem da je ova bolest izleciva ,pa pogledaj sta je pacijenata na onkologiji svaka tri meseca idem na kontrolu i uvek nova lica pa nemislis valda da svi ti ljudi umru ?Kad bi tako bilo onda i zemlja Srbija bila odavno prazna i zato glavu gore i u borbusto bi ja rekla "nezeljeni gosti napolje"!Samo hrabro napred Bojana drzimo i pesnice i veliki pozdrav! e napravih ja i ovde tonu pravopisnih gresaka izvinite al ovo kuckanje mi nesto neide od ruke .Veliki pozdrav svima!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Maj 01, 2009 6:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dok sam citala vasu poruku,preplakala sam i ja i mama.Hvala vam na podrsci(koja mi je jako potrebna)!
Moj tata je veliki emotivac i sve ga ovo jako pogodilo.Jutros sam ga pitala kako je i on mi je odgovorio suzama.Sta da vam kazem.Covek koji ima 60 god place pred cerkom!Strasno!Dusa me boli kada ga vidim.To je covek koji se ne bori vec pada u ocaj.Ovo stanje razara.
Oko mene samo negativne price sa tuznim ishodom.
Ja znam da treba glavu gore i boriti se a tako je tesko.Tati je jako lose.Ne moze nikako da ustane iz kreveta.Ne zeli ni ispred kuce da izadje,ne zeli da nam neko dodje,jednostavno je postao asocijalan tip a i mi oko njega.
Ja vam zelim svu srecu koja se moze zamisliti i hvala vam puno sto ste mi se obratili!
Moj tata je veliki emotivac i sve ga ovo jako pogodilo.Jutros sam ga pitala kako je i on mi je odgovorio suzama.Sta da vam kazem.Covek koji ima 60 god place pred cerkom!Strasno!Dusa me boli kada ga vidim.To je covek koji se ne bori vec pada u ocaj.Ovo stanje razara.
Oko mene samo negativne price sa tuznim ishodom.
Ja znam da treba glavu gore i boriti se a tako je tesko.Tati je jako lose.Ne moze nikako da ustane iz kreveta.Ne zeli ni ispred kuce da izadje,ne zeli da nam neko dodje,jednostavno je postao asocijalan tip a i mi oko njega.
Ja vam zelim svu srecu koja se moze zamisliti i hvala vam puno sto ste mi se obratili!
POMOC
Bojana,duso nisam htela da places ,htela sam samo da ti dam malo morala ja imam 41 godinu a sa 38 sam operisana dva puta i moja deca koja su tad imali stariji sin 19 a mldji 12 godina bili su sami i sami sve prezivljavali i zato znam da ti nije nimalo lako ali nesmes da se predas pokusaj da nadjes nacin da dopres do oca ida ga ohrabris da se bori poksaj da pred njim budes vedra i vesela nemoj da places sa njim niti da on to vidi pokusajte svi u kuci da se pred njim ponasate kao da nije bolestan znam da je to tesko ali probaj . Puno pozdrava i molim te procitaj temu prijatelji na ovom forumu pomoci ce ti .drzim ti pesnice i.VELIKI POZDRAV I HRABRO NAPRED!
-
- Aktivan član
Hvala vam na podrsci opet.Znam i verujem da je vasoj deci bilo jako strasno i daj Boze da nikada vise ne prodju kroz to.
Ja sam jako vezana za tatu i ne mogu da verujem da ga uskoro nece biti i da ce morati da se muci.A mislim da bih ja lakse to podnela nego on i da moze ja bih mu dala moje plucno krilo samo da mu bude dobro.
Citam cesto "prijatelji" i placem i znam da je svima jako tesko.Kada bi mogla da pomognem...
Hvala vam puno i zelim da nikada vise ne prodjete ono kroz sta ste prosli !
Ja sam jako vezana za tatu i ne mogu da verujem da ga uskoro nece biti i da ce morati da se muci.A mislim da bih ja lakse to podnela nego on i da moze ja bih mu dala moje plucno krilo samo da mu bude dobro.
Citam cesto "prijatelji" i placem i znam da je svima jako tesko.Kada bi mogla da pomognem...
Hvala vam puno i zelim da nikada vise ne prodjete ono kroz sta ste prosli !
POMOC
Hvala ti sreco na lepim zeljama,znam da ti je tesko ali moras dalje nemas kud ponekad smo jednostavno nemocni da bilo sta promenimo ma koliko to zeleli mada bori se koliko god mozes i nemoj odustajati ,bice onako kako je dragi gospod to odlucio neke odluke ipak ne donosimo mi sami ali znaj da uvek imas moju podrsku mada te nepoznajem uz tebe sam i ako ti ikako mogu pomoci slobodno se javi mozes i na pp. Veliki pozdrav tebi i tvojim roditeljima i reci tati da nije sam svi smo uz njega u njegovoj borbi a ti sreco moras da se trgnes i nastavis svoj zivot ma koliko tesko bilo zivot je pred tobom i moras dalje.Zelim ti svu srecu ovog sveta i puno pozdrava samo budi hrabra jer sreca prati hrabre !
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 29, 2009 3:52 pm
Bash sam i ja pomislio da dugo neshto nisam napisao kad eto pitanja, evo me. Mama je dobro primala je 3 dana Ht i sad je na pauzi evo vec 7.dan nakon poslednje Ht je imala jake muchnine i malaksalost, bezvoljnost, nervozu i jake bolove, apsolutni gubitak apetita, ali to mogu da pripishem i njenom slobodnom kombinovanju lekova protiv muchnine treshanja i laksativa "na svoju ruku" shto se kaze... Nakon toga josh jedan dan je imala muchninu od okok sat vremena i to je sve danas se oseca odlichno delom i zbog toga shto smo bili na kontroli sa Ct-om male karlice koji je doktorka trazila da bi iskljuchila taj zenski region i na njemu su se takodje prikazale limfne zlezde oko krvnih sudova stomaka koje su ranije bile jako uvecane i u formaciji velichine od nekih 12cm a sada su 2,5cm!!! Doktorka je bila odushevljena a i mi sa njom, eto jednog poena za Ht! Danas super klopa josh joj je doktorka "dozvolila" da jede zachinjenu i slaniju hranu pa je prezadovoljna. Ja sam se malo smorio ne bih zeleo da sad naglo opet napravi neku promenu u organizmu. Ne oseca trenutno nikakve bolove osim malih u karlici i levom ramenu. Zakazao sam i scintiografiju kostiju tako da cemo nadam se moci i taj region da iskljuchimo i kontrolishemo. Ne pije lekove protiv bolova niti povracanja i danas je prvi put u zivotu popila 2,5l u vode u toku dana shto je bilo doktorkino insistiranje...
Probaj da iz ovog mog pisanija izvuchesh da i tvoj tata slichno reaguje samo sa mnogo vishe emocija a ja vam zelim da se shto pre vratite u borbu, koliko sam prochitao i mama ti pomaze tako da samo zdrav pogled i razum mogu da pomognu i odnosite se prema tati kao da je zdrav ili bolestan od neke "normalne bolesti" ja na tome insistiram stalno...
Josh neshto sam hteo da spomenem ,raspitivajuci se o leku sehidrin o kome dosta pishe na forumu, doshao sam do kontakta privatne klinike u Moskvi na kojoj se dosta ljudi iz Srbije lechi... Kazu da se postizu dobri rezultati radi se terapijama laserom, otprilike da ljudi u pauzama izmedju Ht u Srbiji odu u Moskvu na podizanje imuniteta i jachanje...Zvuchi ok. Pisacu vishe detalja kad pronadjem josh neshto ili porazgovaram sa njima gore..
Pozdrav svima i nema suza emocija samo neprestana borba sa kojom se svako jutro budi
Probaj da iz ovog mog pisanija izvuchesh da i tvoj tata slichno reaguje samo sa mnogo vishe emocija a ja vam zelim da se shto pre vratite u borbu, koliko sam prochitao i mama ti pomaze tako da samo zdrav pogled i razum mogu da pomognu i odnosite se prema tati kao da je zdrav ili bolestan od neke "normalne bolesti" ja na tome insistiram stalno...
Josh neshto sam hteo da spomenem ,raspitivajuci se o leku sehidrin o kome dosta pishe na forumu, doshao sam do kontakta privatne klinike u Moskvi na kojoj se dosta ljudi iz Srbije lechi... Kazu da se postizu dobri rezultati radi se terapijama laserom, otprilike da ljudi u pauzama izmedju Ht u Srbiji odu u Moskvu na podizanje imuniteta i jachanje...Zvuchi ok. Pisacu vishe detalja kad pronadjem josh neshto ili porazgovaram sa njima gore..
Pozdrav svima i nema suza emocija samo neprestana borba sa kojom se svako jutro budi
-
- Aktivan član
Bakish,
jako mi je drago zbog tvoje mame a ja se nadam da ce sve biti bolje i bolje.
A raspitaj se oko tog instituta u Moskvi i ja bih volela da odvedem tatu a nisam nesto mnogo obracala opaznju na to jer kao ajde da prodju Ht pa da vidim kako ce to da bude.A dobila sam juce neki recept sa tog instituta pa mogu da ti posaljem kako se sprema.Piju se kao neke kapi koje sam napravis od lista aloe,med i sace,vino,kafa...mislim da ne moze da skodi pa ako budes hteo ja cu ti poslati recept a i znam osobu koja je to koristila i dalo je rezultate.
Pozdrav i javljaj se cesce!!!
jako mi je drago zbog tvoje mame a ja se nadam da ce sve biti bolje i bolje.
A raspitaj se oko tog instituta u Moskvi i ja bih volela da odvedem tatu a nisam nesto mnogo obracala opaznju na to jer kao ajde da prodju Ht pa da vidim kako ce to da bude.A dobila sam juce neki recept sa tog instituta pa mogu da ti posaljem kako se sprema.Piju se kao neke kapi koje sam napravis od lista aloe,med i sace,vino,kafa...mislim da ne moze da skodi pa ako budes hteo ja cu ti poslati recept a i znam osobu koja je to koristila i dalo je rezultate.
Pozdrav i javljaj se cesce!!!
POMOC