jako je vazno da jedete vise puta dnevno, da obroke programirate tako da budete siti, a da ne uzmete mnogo kalorija. Savjetujem obrani sir i integralni hleb sa mnogo susama, fit jogurt uvece sa komadicima hleba (crnog naravno), jabuku kada ste gladni, mnogo vode, za rucak pokusajte sa pilecim prsima i mnogo zelene salate, kad imate potrebu za secerom pokusajte Plazma keks koji je pun vitamina i zdrav a veoma zasiti, ali VAZNO JE DA IMATE 5 OBROKA dnevno, da ne jedete kad god vam padne na pamet, da vam vecera ne bude kasnije od barem 3 sata prije spavanja, a najkasnije do 9 uvece, ida se ne iscrpljujete gladju (to niposto), da se ne nervirate jer ste mnogo pojeli jer tek onda ulazite u zacarni krug da samo u stvari mislite na hranu....Ako vam je vazno da jedete vece kolicine, jedite onda samo niskokaloricnu hranu i pijte mnogo vode izmedju. Nikako nemojte da trpite glad. Evo, probajte dva dana ovako, kuckamo se ovdje, vidjecete da vam se postepeno smanjuje osjecaj gladi. Mjerite se svakodnevno u isto vrijeme prosto da vidite rezultate, da dobijete osjecaj zadovoljstva. Dijetama ne postizete nista, samo se iscrpljujete i brzo vracate kilograme. VJERUJTE mi da spadam u prave gurmane; znaci, meni je hrana vise od hrane, i ovakav acin ishrane mi zaista ne predstavlja problem. Vazno je samo da donesete odluku, i da kada podjete u prodavnicu birate hranu koja je niskokaloricna i zdravija (integralni pirinac, voce, svjeze povrce....i jedite po pravilima i ne sekirajte se i uzivajte u hrani i kilazi koju gubite. Naravno, ako ste u prilici, jedite ribu sto cesce.
AJDE POKUSAJTE! Bicemo ovdje u kontaktu, i obavjestavajte me kako napredujete. Vazi?
Sto se tice simptoma, mene najvise muci nesanica. na ovo drugo sam se nekako privikla cini mi se. Nesanicu nekako TV-om pokusavam pobijediti

Pozdrav!