Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Kupio sam danas i supplement Jointmend Sport od Universala za pomoc zglobova i ligamenata, sadrzi Glucosamine i MSM.. Nadam se da cemi malo pomoci pored ove fizikalne terapije, evo posle 2 dana fizikalnih terapija ima pomak dosta velik, sta mislis Tamara o ovom preparatu? pozzz
Kako mislis da vodim racuna? Kakvu frku zna da napravi?.. Hm prvi put to cujem, ja inace imam korigovanu ishranu obicno 4obroka, ne jedem masno, samo kuvano, sa dosta proteina i UH.
Ja sam se napokon vratio rukometu eto posle 4meseca. Pa me sada interesuje posto za vreme treninga nosim steznik za zglob http://www.bmatrading.com/images/artikli/steznik.jpg koliko to moram da nosim? - ja se uvek pre treninga dobro zagrejem u teretani pa onda pocnem sa rukometom cimanjem itd - bolova prakticno ni nemam... Cuo sam da neki ljudi sto nose steznik duze vreme kasnije kad ga stignu imaju osecaj da ce im se opet izvrnuti zglob - dakle je ne zelim da se naviknem na to, zato me zanima od prilike koliko da ga nosim?