Povreda na utakmici

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Korisnikov avatar
Uros90
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 22, 2008 12:28 pm

Post od Uros90 »

Kupio sam danas i supplement Jointmend Sport od Universala za pomoc zglobova i ligamenata, sadrzi Glucosamine i MSM.. Nadam se da cemi malo pomoci pored ove fizikalne terapije, evo posle 2 dana fizikalnih terapija ima pomak dosta velik, sta mislis Tamara o ovom preparatu? pozzz
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Milsim da si premlad da bi ga pio, i vodi rachuna kako jedesh dok ga pijesh, zna da pravi frku sa varenjem.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
Uros90
Aktivan član
Aktivan član

Post od Uros90 »

Kako mislis da vodim racuna? Kakvu frku zna da napravi?.. Hm prvi put to cujem, ja inace imam korigovanu ishranu obicno 4obroka, ne jedem masno, samo kuvano, sa dosta proteina i UH.
Korisnikov avatar
Uros90
Aktivan član
Aktivan član

Post od Uros90 »

Ja sam se napokon vratio rukometu eto posle 4meseca. Pa me sada interesuje posto za vreme treninga nosim steznik za zglob http://www.bmatrading.com/images/artikli/steznik.jpg koliko to moram da nosim? - ja se uvek pre treninga dobro zagrejem u teretani pa onda pocnem sa rukometom cimanjem itd - bolova prakticno ni nemam... Cuo sam da neki ljudi sto nose steznik duze vreme kasnije kad ga stignu imaju osecaj da ce im se opet izvrnuti zglob - dakle je ne zelim da se naviknem na to, zato me zanima od prilike koliko da ga nosim?
Odgovori