Gubitak kilograma
Gubitak kilograma
Ne znam da li je ovo prava tema za to ali negde moram da postavim ovo pitanje. Imam problem sa kilazom, nikako ne mogu da se ugojim iako imam dobar apetit i dosta jedem, ali stalno mrsam. Visok sam 190cm, a kilaza mi je stalno bila na oko 83-4kg, iako sam jeo nenormalno mnogo, ali sad je pocela da se smanjuje, i imam 78kg! Bio sam kod gastroenterologa prosle godine (pre 6 meseci), radili smo UZV, gastroskopiju, analize krvi, stitne zlezde i nista nije nasao. Sad sam pre 10 dana ponovo isao i ponovo smo radili UZV i kompletnu analizu krvi i urina, i nista opet nije nadjeno (osim malo eritrocita u urinu). Ja se ovako ne osecam lose, s tim da mi se cesto desi da kada jedem neku hranu moram ici u WC nekoliko puta dnevno. Ne znam vise sta da radim
!!

Ja sam za 6 meseci izgubila 6-7 kg a niska sam dosta i to mi se primecuje bas,nisam jos isla kod lekara ali icicu sigurno uskoro!
Poremetila sam ishranu malo i imam neke tegobe zbog toga ali pisala sam na drugoj temi pa se ne bih ponavljala!
Zanima da li znate za neke vitamincice ili sl.
oligovit...
Poremetila sam ishranu malo i imam neke tegobe zbog toga ali pisala sam na drugoj temi pa se ne bih ponavljala!
Zanima da li znate za neke vitamincice ili sl.
oligovit...