Pozdrav svima, imam pitanje vezano za vaginalete.
Naime, pre oko mesec dana mi se pojavio pojacan vaginalni sekret, svetlo zute boje, ima miris ali nije bas jak. Zanima me da li mogu bez konsultacije sa lekarom da koristim vaginalete (cula sam za vaginalete na bazi joda ili one na bazi nekog lekovitog bilja), da li mi neko moze preporuciti neke koje se mogu uzimati bez lekarskog recepta?
Hvala Vam unapred
Pomoc!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Na bazi joda su Povidon jod vag. ili Betadine.
Na bazi bilja su FitoVag.
Mozes ih koristiti, ali to uopste ne mora da znaci da ces njima resiti problem. Najbolje je da odes kod ginekologa pa da ti on prepise adekvatnu terapiju.
Pojacan vag.sekret moze biti znak razlicitih infekcija i bolesti, tako da ovim vaginaletama mozes mozda zaleciti ili privremeno resiti problem, ali ne mozes biti sigurna da si se izlecila.
Na bazi bilja su FitoVag.
Mozes ih koristiti, ali to uopste ne mora da znaci da ces njima resiti problem. Najbolje je da odes kod ginekologa pa da ti on prepise adekvatnu terapiju.
Pojacan vag.sekret moze biti znak razlicitih infekcija i bolesti, tako da ovim vaginaletama mozes mozda zaleciti ili privremeno resiti problem, ali ne mozes biti sigurna da si se izlecila.
zenske stvari fuj
Prema meni najdobre su FLAZIL kapsule ali moras da se konsultujes sa dr prvo pa onda da ih uzimas, a za vaginalete CANESTEN one su veoma dobre.
Imala sam i ja takav problem to nije nista strasno il opasno samo je jako neprijatno i neugodno
Proci ce bez brige
Imala sam i ja takav problem to nije nista strasno il opasno samo je jako neprijatno i neugodno
Proci ce bez brige