Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
jel zna iko od vas koje biljno ili prirodno sredstvo kod problema kasnjenja menstruacije?neki cajevi tinkture i pripravci???ili nesto sto se moze kupiti u apoteci bez ljecnickog recepta??za uspostavljanje redovitog menstrualnog ciklusa...
Postoje cajevi, ali mislim da bi najpre trebalo utvrditi uzrok kasnjenja menstruacije i otkloniti ga.
Pitanje je koliko bi ti cajevi imali efekta ukoliko problem koji dovodi do kasnjenja i dalje postoji.
Najbolji caj za regulisanje menstruacije je hajducka trava!Verujte mi znam iz iskustva ja sam uz pomoc tog caja regulisala menstruaciju,ali ga stalno pijem!
kaja5 napisao:Najbolji caj za regulisanje menstruacije je hajducka trava!Verujte mi znam iz iskustva ja sam uz pomoc tog caja regulisala menstruaciju,ali ga stalno pijem!
koliko sam ja upučena čaj za regulisanje menstruacije je MARULJA I VRKUT znam da je dobar i neven i stolisnik možda da isprobaš jer je recimo marulja jako gorka ali djelotvorna da onda probaš sa vrkutom jedno vrijeme pa naizmjenično sa nevenom i stolisnikom možda zvući previše ali vjeruj da ima efekta obavezno probaj.
edinaaa napisao:koliko sam ja upučena čaj za regulisanje menstruacije je MARULJA I VRKUT znam da je dobar i neven i stolisnik možda da isprobaš jer je recimo marulja jako gorka ali djelotvorna da onda probaš sa vrkutom jedno vrijeme pa naizmjenično sa nevenom i stolisnikom možda zvući previše ali vjeruj da ima efekta obavezno probaj.
izvini nisam vidjela pitanje ranije. Čaj se pije najmanje tri mjeseca pa se pravi pauza.Inače pauza se pravi i dok traje menstruacija.Marulja kao što sam rekla je gorka ali djelotvorna i pije se dok ne zaneseš, poslije prestaješ dok vrkutu smiješ uzimati i u trudnoći koja inače služi za sprećavanje spontanog pobačaja.stolisnik i neven isto prekidaš ako dode do trudnoče PA SRETNO.
JAVI DALI KORISTIŠ NEKI OD ČAJEVA I IMALI USPJEHA U REGULISANJU MENGE KOJI NEBI TRBAO IZOSTATI IAKO MOŽDA NEČE BITI REZULTATI VIDLJIVI JER JE POTREBNO I VRIJEME.PIJ TI ĆAJEVE JER TI NEMOGU NAŠKODITI ALI IPAK SE JAVI GINEKOLOGU DA SE UTVRDI RAZLOG NEREDOVNE MENSTRUACIJE.