Menstruacija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
anyy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 19, 2009 10:46 pm

Menstruacija

Post od anyy »

jel zna iko od vas koje biljno ili prirodno sredstvo kod problema kasnjenja menstruacije?neki cajevi tinkture i pripravci???ili nesto sto se moze kupiti u apoteci bez ljecnickog recepta??za uspostavljanje redovitog menstrualnog ciklusa...
Korisnikov avatar
Bisenija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 28, 2009 7:32 pm

Post od Bisenija »

Postoje cajevi, ali mislim da bi najpre trebalo utvrditi uzrok kasnjenja menstruacije i otkloniti ga.
Pitanje je koliko bi ti cajevi imali efekta ukoliko problem koji dovodi do kasnjenja i dalje postoji.
kaja5
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 2:05 pm

Post od kaja5 »

Najbolji caj za regulisanje menstruacije je hajducka trava!Verujte mi znam iz iskustva ja sam uz pomoc tog caja regulisala menstruaciju,ali ga stalno pijem!
anyy
Novi član
Novi član

Post od anyy »

kaja5 napisao:Najbolji caj za regulisanje menstruacije je hajducka trava!Verujte mi znam iz iskustva ja sam uz pomoc tog caja regulisala menstruaciju,ali ga stalno pijem!
Hvala puno,budem danas kupila:)
edinaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 5:15 pm

Post od edinaaa »

koliko sam ja upučena čaj za regulisanje menstruacije je MARULJA I VRKUT znam da je dobar i neven i stolisnik možda da isprobaš jer je recimo marulja jako gorka ali djelotvorna da onda probaš sa vrkutom jedno vrijeme pa naizmjenično sa nevenom i stolisnikom možda zvući previše ali vjeruj da ima efekta obavezno probaj.
anyy
Novi član
Novi član

Post od anyy »

edinaaa napisao:koliko sam ja upučena čaj za regulisanje menstruacije je MARULJA I VRKUT znam da je dobar i neven i stolisnik možda da isprobaš jer je recimo marulja jako gorka ali djelotvorna da onda probaš sa vrkutom jedno vrijeme pa naizmjenično sa nevenom i stolisnikom možda zvući previše ali vjeruj da ima efekta obavezno probaj.
a koliko dugo to treba pit?
edinaaa
Stalni član
Stalni  član

Post od edinaaa »

izvini nisam vidjela pitanje ranije. Čaj se pije najmanje tri mjeseca pa se pravi pauza.Inače pauza se pravi i dok traje menstruacija.Marulja kao što sam rekla je gorka ali djelotvorna i pije se dok ne zaneseš, poslije prestaješ dok vrkutu smiješ uzimati i u trudnoći koja inače služi za sprećavanje spontanog pobačaja.stolisnik i neven isto prekidaš ako dode do trudnoče PA SRETNO.
edinaaa
Stalni član
Stalni  član

Post od edinaaa »

JAVI DALI KORISTIŠ NEKI OD ČAJEVA I IMALI USPJEHA U REGULISANJU MENGE KOJI NEBI TRBAO IZOSTATI IAKO MOŽDA NEČE BITI REZULTATI VIDLJIVI JER JE POTREBNO I VRIJEME.PIJ TI ĆAJEVE JER TI NEMOGU NAŠKODITI ALI IPAK SE JAVI GINEKOLOGU DA SE UTVRDI RAZLOG NEREDOVNE MENSTRUACIJE.
edinaaa
Stalni član
Stalni  član

Post od edinaaa »

JOŠ NEŠTO ZABORAVILA SAM DA POSLUŠATE SAVJET SA PIJENJEM HAJDUČKE TRAVE JER TO JE U STVARI STOLISNIK SAMO ZAVISI KAKO GA KO ZOVE IMA VIŠE NAZIVA
Odgovori