Svrsavanje----

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Didas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 05, 2008 5:55 pm

Post od Didas »

Nigdje veze ti ova prica s temom.....
Koliko ja znam spermici su pokretljivi i moguce je da su dospjeli u rodnicu a potom i dalje.....kazem velika je rjetkost ali se ipak desava.....
Mozda da ne poznajem taj par ne bih ni sama vjerovala u to.

E sad ako je momak svrsio njoj na gacice, sanse su jos manje, jer spermici u neadekvatnoj sredini vrlo brzo umiru.....
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Verovatije mi je da ju je drugi opalio! :D
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

:lol: :lol: :lol:
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
ALEO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 06, 2009 3:33 pm

Post od ALEO »

xaxaxax,cesto se postavlja i ovo pitanje?da li devojka osesti kada decko svrsi u njoj ili ne?e sad da vas vidim? :lol: bitno je pitanje jer neke ostaju trudne a pritom to ne znaju a kad saznaju kasno je spreciti,kako npr devojka da zna da je u opsanosti?pa posle moze pomocu tableta to da spreci al opet,mora da postoji sumnja... :roll: tako da,treba voditi racuna... :) i tokom celog odnosa dolazi do blagih kontrakcija penisa al to je zbog izlaska praseme tecnosti a cuo sam i pitanje jednog decka kada ja znam da sam svrsio?e pa jbg sad,kada si na kraju i kada osetis jake kontrakcije i izlazak speme... 8) on je odg kao pa ja stalno osecam da mi nesto izlazi,to je valjda prasemena tecnost...u svakom slucaju i sa i bez kondoma pri vrhuncu izvaditi masinu... :wink:

pozdrav svima 8) ako neko zna odg na ovo neka odgovori...
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Aleo jel to tebi dosadno pa bi da nas testiras?

Nekada moze da se oseti a nekada ne. A pitanje poverenja je nesto sto se resava pre sexa.... Ne razumem zasto bi neko nekoga lagao da je to uradio a nije i obrnuto. Uostalom ko koristi kontracepciju ( a trebalo bi o tome da se razmislja isto pre nego sto se stigne do dela) nece imati glavobolju.
maxo95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 26, 2009 11:34 pm

Post od maxo95 »

A sa kojom godinom je normalno svrsavanje... Ja imam 13 i jos ne mogu da svrsim... Kako da resim ovaj problem i da li je moguce da nikada ne mogu da svrsim tj. nikada nemam dece... to pitanje me strasno muci ali nisam nasao adekvatno mest za pitanj pa ga evo ovde... pls odgovorite :-?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

maxo95 napisao:A sa kojom godinom je normalno svrsavanje... Ja imam 13 i jos ne mogu da svrsim... Kako da resim ovaj problem i da li je moguce da nikada ne mogu da svrsim tj. nikada nemam dece... to pitanje me strasno muci ali nisam nasao adekvatno mest za pitanj pa ga evo ovde... pls odgovorite :-?

A jesi chuo ti nekada za nekoga ko nikad nije mogao da ejakulira?

:)

Opusti se i uzivaj u svom detinjstvu a za te stvari ces imati dosta vremena kad porastesh :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ALEO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 06, 2009 3:33 pm

Post od ALEO »

kako stoje stvari sa plodnim danima?TAda je moguce samo oploditi inace ne u opste...ma koristite kondom i nece biti nista...i da se kojim slucajem svrsi kondom je tu...a osecaju se nekad blage kontrakcije tokom odnosa i ne znam sta je to u svakom slucaju nisam jos bio zavrsio...jel zna neko,blage kontrakcije odjednom i izlazak necega,tada ja ne reagujem,nattavlam istim ritmom,imam kondom al opet sta je to?I mora biti plodni dan da bi bilo opasnosti...a i na kraju kada se dostize vrhunac oseca se kada se svrsi...e to je opasno za ribu zato vadi sine :lol:

jel zna neko?imao sam vec dosta puta pa me zanima...
Odgovori