Nigdje veze ti ova prica s temom.....
Koliko ja znam spermici su pokretljivi i moguce je da su dospjeli u rodnicu a potom i dalje.....kazem velika je rjetkost ali se ipak desava.....
Mozda da ne poznajem taj par ne bih ni sama vjerovala u to.
E sad ako je momak svrsio njoj na gacice, sanse su jos manje, jer spermici u neadekvatnoj sredini vrlo brzo umiru.....
Svrsavanje----
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
xaxaxax,cesto se postavlja i ovo pitanje?da li devojka osesti kada decko svrsi u njoj ili ne?e sad da vas vidim?
bitno je pitanje jer neke ostaju trudne a pritom to ne znaju a kad saznaju kasno je spreciti,kako npr devojka da zna da je u opsanosti?pa posle moze pomocu tableta to da spreci al opet,mora da postoji sumnja...
tako da,treba voditi racuna...
i tokom celog odnosa dolazi do blagih kontrakcija penisa al to je zbog izlaska praseme tecnosti a cuo sam i pitanje jednog decka kada ja znam da sam svrsio?e pa jbg sad,kada si na kraju i kada osetis jake kontrakcije i izlazak speme...
on je odg kao pa ja stalno osecam da mi nesto izlazi,to je valjda prasemena tecnost...u svakom slucaju i sa i bez kondoma pri vrhuncu izvaditi masinu...
pozdrav svima
ako neko zna odg na ovo neka odgovori...

pozdrav svima

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Kontakt:
Aleo jel to tebi dosadno pa bi da nas testiras?
Nekada moze da se oseti a nekada ne. A pitanje poverenja je nesto sto se resava pre sexa.... Ne razumem zasto bi neko nekoga lagao da je to uradio a nije i obrnuto. Uostalom ko koristi kontracepciju ( a trebalo bi o tome da se razmislja isto pre nego sto se stigne do dela) nece imati glavobolju.
Nekada moze da se oseti a nekada ne. A pitanje poverenja je nesto sto se resava pre sexa.... Ne razumem zasto bi neko nekoga lagao da je to uradio a nije i obrnuto. Uostalom ko koristi kontracepciju ( a trebalo bi o tome da se razmislja isto pre nego sto se stigne do dela) nece imati glavobolju.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
maxo95 napisao:A sa kojom godinom je normalno svrsavanje... Ja imam 13 i jos ne mogu da svrsim... Kako da resim ovaj problem i da li je moguce da nikada ne mogu da svrsim tj. nikada nemam dece... to pitanje me strasno muci ali nisam nasao adekvatno mest za pitanj pa ga evo ovde... pls odgovorite
A jesi chuo ti nekada za nekoga ko nikad nije mogao da ejakulira?

Opusti se i uzivaj u svom detinjstvu a za te stvari ces imati dosta vremena kad porastesh

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
kako stoje stvari sa plodnim danima?TAda je moguce samo oploditi inace ne u opste...ma koristite kondom i nece biti nista...i da se kojim slucajem svrsi kondom je tu...a osecaju se nekad blage kontrakcije tokom odnosa i ne znam sta je to u svakom slucaju nisam jos bio zavrsio...jel zna neko,blage kontrakcije odjednom i izlazak necega,tada ja ne reagujem,nattavlam istim ritmom,imam kondom al opet sta je to?I mora biti plodni dan da bi bilo opasnosti...a i na kraju kada se dostize vrhunac oseca se kada se svrsi...e to je opasno za ribu zato vadi sine
jel zna neko?imao sam vec dosta puta pa me zanima...

jel zna neko?imao sam vec dosta puta pa me zanima...